Προθεσμία για αύριο Σάββατο πήρε ο Τομπούλογλου – Βρέθηκε αντικαταστάτης του στο Παίδων

Την αντικατάσταση του Χάρη Τομπούλογλου, από τον Διοικητή των δύο Νοσοκομείων Παίδων, Μανώλη Παπασάββα, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα παρουσία του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη, του Γενικού Γραμματέα, Π. Καλλίρη και του Διοικητή Πρωτοβάθμιας Υγείας Περιφέρειας Αττικής, Β. Κοντοζαμάνη.

Τον καθαίρεσε και από την Εθνική ο Τουρκολιάς

Όπως γράφαμε νωρίτερα ο διευθύνων συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς ενεργοποίησε τις διαδικασίες για

την απομάκρυνση του Τομπούλογλου από την Εθνική όπου εργάζεται. Πηγές της ΕΤΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για χαμηλόβαθμο υπάλληλο της τράπεζας, ο οποίος ανήκε στο σωματείο των μη πτυχιούχων υπαλλήλων, με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Ο Χ. Τομπούλογλου έλαβε σήμερα νέα προθεσμία για να απολογηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, σχετικά με την υπόθεση της εκβίασης διαφημιστικής εταιρείας, η οποία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Ακόμη, προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση, και ο 40χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση για απλή συνέργεια στις πράξεις του κ. Τομπούλογλου.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Τομπούλογλου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Καθαίρεσαν τον Τομπούλογλου από ισόβιο πρόεδρο του «Παίδων»

The post Προθεσμία για αύριο Σάββατο πήρε ο ΤομπούλογλουΒρέθηκε αντικαταστάτης του στο Παίδων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα