Μισέλ Μπαρνιέ: Η Ελλάδα ανακάμπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τηλεοπτική εκπομπή – εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα του Αχελώου από τον τηλεοπτικό σταθμό «Αχελώος TV», μίλησε ο επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ, Μισέλ Μπαρνιέ, δηλώνοντας η δυναμικότητα των πολιτών και των νοικοκυριών η Ελλάδα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στο τρένο της Ευρώπης που επανεκινείται και η οικονομία της ανακάμπτει πάνω σε νέες βάσεις.

Αισιόδοξος ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της
ΕΕ σε εκδήλωση στον Αχελώο

Επισήμανε πως έγινε μεγάλη προσπάθεια με πολλές θυσίες και πολλές δυσκολίες, αλλά πλέον η οικονομία της Ελλάδας μπορεί να ανακάμψει.

Επιπλέον τόνισε πως με τη βοήθεια και την υποστήριξη των Ελλήνων ευρωβουλευτών ανεξάρτητα σε πιο κόμμα ανήκουν, καταρτίζονταιi νέοι κανονισμοί για τη λειτουργία του χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος της Ευρώπης ώστε οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι χρηματαγορές να έχουν μία πιο ισχυρή βάση και να λειτουργούν με μεγαλύτερη διαφάνεια, υπευθυνότητα και ηθική, από ότι στο παρελθόν.

Δήλωσε πως η Ελλάδα έχει μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές βιομηχανίες και διαθέτει ίσως την πιο σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης, παρέχει ποιοτικά αγροτικά προϊόντα και η ναυτιλία της είναι η πιο ισχυρή και πιο δυναμική της Ευρώπης.

The post Μισέλ Μπαρνιέ: Η Ελλάδα ανακάμπτει (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα