Βόμβες Αντώναρου για Στουρνάρα – Μανιτάκη

Βόμβες, και όχι απλά πυρά, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

Η αρχή έγινε με τον κ. Αντώναρο να επιτίθεται κατά του κ. Μανιτάκη, τον οποίο αποκάλεσε δημοσίως “ανύπαρκτο” μέσω του social media, αναφέροντας επί λέξη : «Ο κατά τα άλλα ανύπαρκτος

Υπουργός Μανιτάκης προσπαθεί πάλι να θολώσει τα νερά. Ας διαβάσει τι ψήφισε η Βουλή πριν δύο μέρες».

Επόμενος στόχος του κ. Αντώναρου, ο κ. Στουρνάρας, στον οποίο επιτέθηκε με… “ισχυρότερη βόμβα”, ζητώντας του να “περιοριστεί στους αριθμούς”, καθώς ισχυρίστηκε ότι “δεν καταλαβαίνει από πολιτική”, γράφοντας επί λέξει : «Πότε θα πει κάποιος στον Στουρνάρα να σωπάσει? καταλαβαίνει τι απίθανες λεκτικές γκάφες έχει κάνει τις τελευταίες 2 μέρες? Ας περιοριστεί ο άνθρωπος στους αριθμούς που υποτίθεται ότι καταλαβαίνει. Από πολιτική ούτως η άλλως δεν καταλαβαίνει γρυ!»

Τέλος, ειρωνευόμενος και τους δύο, ο Ευάγγελος Αντώναρος, μας “παρέπεμψε” στον Μπίσμπαρκ, γράφοντας : «Και για να θυμηθώ τον Μπίσμαρκ: Zwei Professoren, Vaterland verloren. Στα ελληνικά: δύο καθηγητές και χάθηκε η πατρίδα».

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα