Βενιζέλος: Δεν συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό για τα υποβρύχια γιατί «έχει καταντήσει κωμικό»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά και εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι δεν συζήτησε με τον πρωθυπουργό την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια, καθώς πλέον, όπως είπε, «έχει καταντήσει κωμικό».

Αναφερόμενος, λοιπόν, στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ

για εξεταστική επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «απολογητικό υπόμνημα», ενώ πρόσθεσε πως τα όσα λέει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του «έχουν απροσδόκητα εντυπωσιακή συνάφεια με συμφέροντα».

Επιπλεόν, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τον τρόικα, υποστηρίζοντας ότι «όλα προχωρούν σύμφωνα με το πλαίσιο που έχουμε βάλει» και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο άνοιγμα ομαδικών απολύσεων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ενώ για τα ζητήματα των ΕΑΣ και των πλειστηριασμών δεν έκανε κάποιο σχόλιο και αρκέστηκε να πει ότι ισχύει ό,τι έχει πει η κυβέρνηση.

The post Βενιζέλος: Δεν συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό για τα υποβρύχια γιατί «έχει καταντήσει κωμικό» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα