Βαλκάνιοι μεγαλοκακοποιοί με πλαστές ελληνικής ταυτότητες…

Του Γιάννη Ντάσκα

Πριν από καιρό σε έναν τυχαίο έλεγχο έπιασε η Αστυνομία έναν Έλληνα με το όνομα Αργυριάδης.

Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε (έξω από τη Θεσσαλονίκη) δεν πείσθηκε και τόσο για τον Έλληνα Αργυριάδη και του έκανε ορισμένες ερωτήσεις.

Δεν ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις και τον οδήγησε στο τμήμα. Προέκυψε ότι ο Αργυριάδης ήταν ένας Αλβανός περιώνυμος έμπορος ναρκωτικών.

Πως είχε την Ελληνική ταυτότητα;Τον έψαξαν κι άλλο και βρήκαν και “ταυτότητα ειδικού τύπου” που έχουν οι ομογενείς.

Η έρευνα ξεκίνησε.Αλλά κάπου άρχισε να “βρέχει” χρήμα γιατί

τα λεφτά από τα ναρκωτικά,τις ληστείες και τα κλεμμένα αυτοκίνητα ήταν πολλά και σε αυτό το πάρτι μετείχαν και αξιωματικοί της Αστυνομίας και κάποιοι είχαν άκρες σε υπουργεία.

Προέκυψε ότι το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης δέχθηκε 7.000 αιτήσεις σε 3 χρόνια και έδωσε 1200 ταυτότητες κανονικές και “ειδικού τύπου”.

Η έρευνα έκλεισε άρον-άρον και καταδικάστηκαν ένας αξιωματικός και δυο …άσχετοι χαμηλόβαθμοι προχθές σε ποινές κάθειρξης αλλά η έρευνα ΔΕΝ έγινε.

Έκλεισε στην ουσία αφού κανείς δεν ερεύνησε ΠΟΙΟΙ έχουν σήμερα αυτές τις ταυτότητες.Και δεν ερεύνησε γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι τις έχουν Αλβανοί και άλλοι Βαλκάνιοι (κυρίως) που είχε μεγαλοκακοποιοί και τις χρειάζονται.Και για να τις αποκτήσουν πλήρωσαν πολλά χρήματα ψηλά.

Τα γράφουμε για να μην πουν αργότερα ότι κανείς δεν ξύπνησε την ηγεσία και τις αρχές.

Ετσι γράφαμε πριν χρόνια για τους εφοριακούς και μας αγνοούσαν λέγοντας οτι είναι απλές εικασίες και μικροαντιζηλίες υπηρεσιακές.

Σήμερα βρίσκονται μπροστά σε εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς με “τρελά χρήματα” και δεκάδες εφοριακοί έχουν καταδικαστεί σε 40 και 50 χρόνια φυλακή.Αλλα το κακό δεν διορθώθηκε.
Ρωτάμε τώρα: Ποιοί μεγαλοκακοποιοί έχουν τις 1000 και πλέον ελληνικές ταυτότητες και γιατί δεν τις έψαξε κανείς μία προς μία;

Μην απορείτε…Τέτοια ταυτότητα είχε πάρει πριν χρόνια από το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου και ο στρατηγός Λεμπέντεφ,αντίπαλος του Πούτιν για την προεδρία της Ρωσίας.

Τον είχαν κάνει οι αθεόφοβοι δημότη Αχαρνών!

The post Βαλκάνιοι μεγαλοκακοποιοί με πλαστές ελληνικής ταυτότητες… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα