Β. Μαρινάκης: Δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω ο Έλληνας Μπερλουσκόνι

«Προσωπικά, δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω δουλειές με το Δημόσιο, άρα δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω ο Έλληνας Μπερλουσκόνι» τονίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης, σε συνέντευξη που

παραχώρησε στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», απαντώντας σε δηλώσεις του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, τόνισε ότι θα μπορούσε, αν ήθελε κάτι τέτοιο, να ιδρύσει το δικό του κόμμα. «Δεν θα μπορούσα να φτιάξω το δικό μου Ποτάμι ή τη δική μου Ελιά; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω και εγώ το κόμμα της Νέας Ελλάδας;»

Όσον αφορά το γιατί δεν έβαλε ο ίδιος υποψηφιότητα για την δημαρχεία του Πειραιά, απάντησε ότι « Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μου με τους άλλους. Βλέπετε, με την ευλογία του Θεού, έχω εισπράξει από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού απέραντη αγάπη κι έχω ζήσει σημαντικές στιγμές δόξας μαζί τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχω καμία ανάγκη αναγνωρισιμότητας, πόσο δεν μάλλον μέσω της θέσης του Δημάρχου του Πειραιά», ενώ πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν ασυμβίβαστο με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό και υπογράμμισε πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Γιάννη Μώραλη.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε, ότι σε περίπτωση που δεν υπήρχε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη, θα στήριζε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα, διότι σύμφωνα με τον ίδιο, «συμπλέουν» σε πολλά κρίσιμα θέματα για την πόλη του Πειραιά.

The post Β. Μαρινάκης: Δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω ο Έλληνας Μπερλουσκόνι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα