Τζαβάρας στο «Π»: «Ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή το κόμμα Πολύδωρα»

Συνέντευξη στον Θοδωρή Δαφέρμο

Σε αποκλειστική συνέντευξη του παραχώρησε στο web tv του paraskhnio.gr, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας σχολιάζοντας την ίδρυση του νέου κόμματος Πολύδωρα τονίζει ότι «Το κόμμα του Πολύδωρα θα είναι μια αντιμνημονιακή λαϊκή Δεξιά όπου πράγματι θα μπορέσει να πάρει ψηφοφόρους ή εν δυνάμει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής».

Από την

άλλη ξεκαθαρίζει ότι «Είτε υπάρξει νέος δανεισμός είτε δεν υπάρξει ένα είναι βέβαιο, νέα μέτρα αυτή η βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει».

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τζαβάρας υπογραμμίζει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει κάτω από το βάρος της ευθύνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσγειώνεται στην πραγματικότητα και να γίνεται μια πιο ρεαλιστική δύναμη όσο αφορά τις επιλογές και το πρόγραμμα της».

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι «Το πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει το δικαίωμα να λέμε ότι στην Ελλάδα μετά από αγώνες μετά από θυσίες ο ελληνικός λαός και το ελληνικό κράτος βρίσκονται για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση στην ευχάριστη θέση να ξοδεύουν λιγότερα από όσα εσοδεύουν».

Τέλος, προσθέτει ότι «οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ λειτούργησαν ως καταλύτης στην κρίση γιατί μας άφησαν αδύναμους δηλαδή χωρίς οικονομικές αντοχές σε μια πανευρωπαϊκή κρίση και μας κατέστησαν τον αδύναμο κρίκο, με αποτέλεσμα να γίνουμε εμείς το πειραματόζωο».

The post Τζαβάρας στο «Π»: «Ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή το κόμμα Πολύδωρα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα