«Τύφλα» οι Βρετανοί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – Έτρεχαν και δεν έφταναν τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά (ΦΩΤΟ)

Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για τις καταχρήσεις τους και για την έφεση που έχουν στην κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και φρόντισαν για μια ακόμα φορά να το επιβεβαιώσουν! Πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο βρετανικό πάρτι που διοργανώθηκε για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, έγινε το… «έλα να δεις!». Οι συλλήψεις ξεπέρασαν τις 100, λόγω μέθης, λήψης απαγορευμένων ουσιών και επικίνδυνων συμπεριφορών! Παράλληλα,

οι κλήσεις για ασθενοφόρα έφτασαν τις… 469, με το τηλέφωνο να χτυπάει κάθε 15 (!!!) δευτερόλεπτα!

Τα περιστατικά βίας και συμπλοκών μεταξύ των νεαρών που γέμισαν τις παμπ και τα κλαμπ του Λονδίνου ήταν αρκετά ώστε να κάνουν να τρέχουν πανικόβλητοι οι 3.800 αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία. Επίσης, πολλά ήταν τα περιστατικά στο Ντέβον και την Κορνουάλη όπου 120 άτομα βρέθηκαν στα κρατητήρια για βίαιες συμπλοκές και επιθέσεις, ενώ υπήρξε και συμβάν με μεθυσμένο οδηγό ο οποίος έριξε το όχημά του επάνω σε περιπολικό.

Αμέσως μετά τη μεγάλη φιέστα με τα πυροτεχνήματα στο κέντρο του Λονδίνου, 52 απορριμματοφόρα και 119 υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, ξεκίνησαν μια γιγαντιαία επιχείρηση καθαρισμού του κέντρου το οποίο τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει. Μέχρι το πρωί απομακρύνθηκαν πάνω από 85 τόνοι σκουπιδιών από το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια, ανάμεσα τους και 15.000 άδειες φιάλες σαμπάνιας.

The post «Τύφλα» οι Βρετανοί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς – Έτρεχαν και δεν έφταναν τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα