Τρεις ληστείες με άγριο ξύλο σε ηλικιωμένους για λίγα μόνο ευρώ!

Γεωργιανή οικιακή βοηθός μετέτρεψε σε… σάκο του μποξ ηλικιωμένο, ο οποίος την είχε προσλάβει για να τον προσέχει. Στόχος της οικιακής βοηθού ήταν να αρπάξει τις οικονομίες του ηλικιωμένου μαζί με τον άγνωστο σύντροφό της. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για να εντοπίσει τα ίχνη της Γεωργιανής οικιακής βοηθού, σε όλη την Εύβοια.

Τον ανήμπορο 82χρονο έβαλε για ύπνο η 40χρονη γυναίκα και στη συνέχεια έβαλε το φίλο της από το παράθυρο μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Κάρυστο. Η Γεωργιανή μαζί με τον συντροφό της επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του

το σώμα ενώ ήταν ξαπλωμένος. Έπειτα, άρπαξαν από το πορτοφόλι του 700 ευρώ και 15 δολάρια, πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Την αστυνομία ειδοποίησε ο ηλικιωμένος αμέσως μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου όπου νοσηλεύεται.

Σε κεντρικό δρόμο στην Πάτρα, ένας ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από δυο Αφρικανούς. Οι αλλοδαποί χτύπησαν τον ηλικιωμένο χωρίς έλεος ενώ σχεδόν τον ξεγύμνωσαν για να αδειάσουν τις τσέπες του, στις οποίες όμως δεν βρήκαν παρά μόνο 20 ευρώ. Περαστικοί μετέφεραν τον τραυματισμένο ηλικιωμένο στο νοσοκομείο, όπου διηγήθηκε σε αστυνομικούς την περιπέτειά του. Όμως, οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη προλάβει να εξαφανιστούν.

Επίθεση δέχτηκε μέρα- μεσημέρι 90χρονος από δύο αγνώστους κακοποιούς, στη Μεσσηνία. Ο 90χρονος βρισκόταν στο χωράφι κοντά στο σπίτι του στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Οι κακοποιοί τον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν 340 ευρώ που είχε μαζί του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το αστυνομικό τμήμα της Πύλου διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα