Τον νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου «μαρτύρησε» το CNN

Μια απίστευτη γκάφα φαίνεται πως έκανε το αμερικανικό δίκτυο CNN εάν επιβεβαιωθεί και επισήμως, καθώς κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την πορεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, «αποκάλυψε» το όνομα του νικητή του Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο μεγάλος νικητής των όσκαρ

όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τους είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», καθώς αυτό είναι το όνομα που έφερε σκαλισμένο επάνω της η πλακέτα, όπως εμφανίστηκε πεντακάθαρα μπροστά τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Συγκεκριμένα η πλακέτα έγραφε: Το Βραβείο Ακαδημίας πηγαίνει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», 2013.

Η φωτογραφία αυτή όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τους περισσότερους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μιλούν για τη γκάφα της δεκαετίας, μόλις δυο εβδομάδες πριν την τελετή των Όσκαρ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ακαδημίας αναφέρεται ότι οι πλακέτες αυτές φτιάχνονται για όλους τους υποψηφίους, σε κάθε κατηγορία, ενώ μετά την ανακοίνωση των νικητών οι πλακέτες των χαμένων ανακυκλώνονται.

The post Τον νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου «μαρτύρησε» το CNN appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα