Το τετραετές συμβόλαιο του Μήτρογλου και η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Φούλαμ

Εφόσον ολοκληρωθεί η αγορά του Κώστα Μήτρογλου, ο Ελληνας φορ θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Φούλαμ και παράλληλα μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Ελληνα ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού, πάντα με βάση τα 15 εκ. ευρώ που ακούγεται.

Πρώτος παραμένει ο Στιβ Μαρλέ, τον οποίο η Φούλαμ αγόρασε -όταν βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία- από τη Λιόν 17,6 εκατομμύρια ευρώ, δεύτερος είναι ο Αντι Τζόνσον που η μεταγραφή του από την Εβερτον κόστισε 13,3 εκατομμύρια

ευρώ και τρίτος ο Εντγουϊν Φαν ντερ Σάαρ που πήγε από τη Γιουβέντους στους Λονδρέζους έναντι 10,3 εκ. ευρώ.

Τετραετές συμβόλαιο και 10 εκατομμύρια για Μήτρογλου

Το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (καθαρά) για συμβόλαιο τεσσάρων ετών συμφώνησε να παίρνει από τη Φούλαμ ο Κώστας Μήτρογλου, κάτι που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή του 25χρονου φορ θα φέρει στα ταμεία του Ολυμπιακού περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν σε αυτά προσθέσετε τα χρήματα που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, σίγουρα από ότι φαίνεται, η Φούλαμ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

The post Το τετραετές συμβόλαιο του Μήτρογλου και η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Φούλαμ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα