Το ταξίδι του μέλιτος εξελίχθηκε σε τραγωδία

Νεκρή στην πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη, βρέθηκε μια νεόνυμφη, η οποία προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ούζου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα πέθανε από «καταστροφικές βλάβες του εγκεφάλου».
Η 34χρονη Ruby Lewis , είχε ήδη βουτήξει σε μια πισίνα ιδιωτικού νοσοκομείου στην Κρήτη, ενώ ο σύζυγός της Μαρκ έκανε θεραπεία αιμοκάθαρσης των νεφρών.
Η Ruby-

πρώην οικοδέσποινα του British Airways- βρέθηκε μπρούμυτα μετά την βουτιά που έκανε στην πισίνα του ξενοδοχείου τη δεύτερη ημέρα του μήνα του μέλιτος. Πέθανε 11 ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας…
Το ζευγάρι ήταν σε μια σχέση για περίπου επτά χρόνια και παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2010 στο Λιντς, Δυτικό Γιορκσάιρ.
Ο κ. Lewis έκανε μεταμόσχευση νεφρού λίγο πριν το γάμο τους, ώστε να καθυστερήσει τη θεραπεία του για τέσσερις μήνες, από τον Αύγουστο του 2010 έως την ημέρα που πήγαν για μήνα του μέλιτος στο πέντε αστέρων θέρετρο Amirandes στην Κρήτη.
Η τραγωδία συνέβη κατά τη δεύτερη ημέρα του ταξιδιού τους όταν το ζευγάρι είχε μια σύντομη παραμονή σε ιδιωτικό νοσοκομείο περίπου 15 λεπτά, ώστε ο κ. Lewis να κάνει τη θεραπεία αιμοκάθαρσης.
Ενώ ο κ. Lewis ήταν με τους γιατρούς, η σύζυγός του πήγε σε ένα μπαρ και ζήτησε ένα ποτήρι κρασί και ένα μπουκάλι νερό.
Στη συνέχεια, πήγε στο χωριό Άνω Καλέσα, όπου αγόρασε δύο μικρά μπουκάλια από ούζο και κάποια τρόφιμα.
Όταν επέστρεψε στο νοσοκομείο περίπου τρεις ώρες αργότερα είπε στον ρεσεψιονίστ ότι θα είναι δίπλα στην πισίνα.
Βρέθηκε 20 λεπτά αργότερα νεκρή με το κεφάλι προς τα κάτω.
Μέχρι τη στιγμή που ένας γιατρός την τράβηξε από το νερό, είχε σταματήσει να αναπνέει και έγιναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο μπουκάλια ούζο βρέθηκαν δίπλα στην ξαπλώστρα της.
Η κ. Lewis μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην κύρια πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, όπου οι γιατροί την τοποθέτησαν σε έναν εξαεριστήρα.
Πέταξε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 7 Σεπτεμβρίου και πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire, όταν ο σύζυγός της συμφώνησε να απενεργοποιήσουν οι γιατροί το μηχάνημα υποστήριξης, καθώς είχε κηρυχθεί «εγκεφαλικά νεκρή».
Ο γιατρός που προσπάθησε να τη σώσει είπε ότι πίστευε ότι είχε «γλιστρήσει» στο νερό και ότι είχε υποστεί μια «καταστροφική εγκεφαλική βλάβη».
Οι εξετάσεις αίματος που ελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές αποκάλυψαν ότι η Ruby είχε «πολύ υψηλό» επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της, κατά τη στιγμή του συμβάντος.
«Όλη η οικογένεια έχει καταστραφεί», δήλωσε η μικρότερη αδελφή της Rubi.

Keywords
Τυχαία Θέματα