Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι σας κρύβουν τα ζώδια για την Παρασκευή 24 Αυγούστου:

Κριός

Οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν με τη δέουσα ωριμότητα, δημιουργούν εμπόδια και ανατροπές στα πλάνα σας. Ο πανικός και οι βιαστικές κινήσεις μόνο θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Δείτε την όψη Άρη – Κρόνου σαν ευκαιρία να αναλάβετε με ωριμότητα και ρεαλισμό την ευθύνη των λαθών σας και συντονίστε τις κινήσεις σας ρεαλιστικά προς την επίλυσή τους.

Ταύρος

Η

σημερινή μέρα κινείται σε πολλά επίπεδα για εσάς φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σοβαρά ζητήματα σε θέματα σχέσεων από την μια, αλλά και ανοίγοντάς σας τον δρόμο σε νέες επιλογές από την άλλη. Η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άμεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ήλιο, σας δίνει όλα τα εχέγγυα για επιτυχία, αλλά και όμορφες στιγμές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας και ο ανάδρομος Ερμής, σας εφιστούν την προσοχή σε θέματα σχέσεων στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα που προϋπάρχουν και δεν αντιμετωπίζονται ουσιαστικά, με αποτέλεσμα να σας «βαραίνουν». Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αποφύγετε επώδυνες ρήξεις και φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας.

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Κρόνος σε όψη, φορτίζουν έντονα το κλίμα της σημερινής ημέρας, τόσο στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα όσο και στην οργάνωση επαγγελματικών σας στόχων. Αποφύγετε πρόσωπα που βρίσκονται σε αμφιθυμική διάθεση και θέστε ψύχραιμα όρια σε ανώριμες συμπεριφορές, δικές σας αλλά και των γύρω σας. Κυρίως μη δώσετε χώρο σε σχέσεις από το παρελθόν που τυχόν έχουν επανακάμψει, αν δεν πληρούν πλέον ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Λέων

Έντονη θα είναι η σημερινή μέρα στον τομέα της επικοινωνίας και των σχέσεων για εσάς. Η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε θολές περιοχές και δυσλειτουργικές καταστάσεις σε κάθε τομέα θα είναι ισχυρή. Ανώριμα πρόσωπα και επιλογές, συναισθηματικές στρεβλώσεις αλλά και δικές σας λάθος συμπεριφορές είναι η ώρα να γίνουν παρελθόν, για να ανοίξει ο δρόμος σας προς νέες επιλογές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος στο ζώδιο σας σε όψη με τον Χείρωνα, σας φέρνουν αντιμέτωπους με σχέσεις και γεγονότα που χρειάζονται να μεταβούν από την ένταση και την χωριστότητα στην ενότητα και την συνεργασία. Φόβοι και συμπεριφορές αποδυνάμωσης που λειτουργούν καθηλωτικά στην ζωή σας, σας καλούν να συμφιλιωθείτε μαζί τους με στόχο την αγάπη και την εσωτερική αρμονία. Δώστε χώρο στην διασκέδαση.

Ζυγός

Με την όψη Άρη – Κρόνου αλλά και την όψη Ήλιου – Αφροδίτης, έφτασε πλέον η ώρα να τακτοποιηθούν ζητήματα που αιωρούνται και να μπούνε όρια σε ό,τι ως τώρα έχει μείνει ανοριοθέτητο στην ζωή σας. Συναισθηματικά, η μέρα μπορεί να πάρει θετική τροπή, αρκεί να μη θελήσετε να καταναλωθείτε σε ό,τι δεν είναι σε θέση να εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σας βοηθούν να ανατροφοδοτηθείτε και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Ζητήματα που περιέχουν

Keywords
Τυχαία Θέματα