Το σκάνδαλο βγάζει Κουτελάκη

Στο στόχαστρο ολόκληρης της αντιπολίτευσης αλλά και μέρους της παράταξης της διοίκησης έχει μπει ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης στον οποίο προσωποποιείται η πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο με την σύζυγο του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Καρούμπα.

Προφανώς η επιλογή του κ. Καρούμπα για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ανήκει στον δήμαρχο κι έτσι η αναγκαστική παραίτηση του λόγω του σκανδάλου με το έλλειμμα των 78.000 ευρώ από τον Αθλητικό Οργανισμό όπου διαχειρίστρια ήταν η σύζυγος του στρέφει όλα τα βέλη εναντίον του κ. Τζουλάκη. Πέρα από

την γενική επίθεση που έχουν ξεκινήσει οι παρατάξεις της Μειοψηφίας, με πρωτοστατούντα τον Νίκο Στέφο, οι πληροφορίες θέλουν το γεγονός αυτό να επιταχύνει τις εξελίξεις που πολλοί προέβλεπαν ότι θα συμβούν στην «πλατεία».

Ο λόγος για την επιστροφή του πρώην δημάρχου της πόλης, Γιώργου Κουτελάκη ως επικεφαλή της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο στις εκλογές του ερχόμενου Μάιου. Άλλωστε μετά την πανηγυρική αθώωση του από εκείνη την υπόθεση του Πανιώνιου για την οποία είχε παραιτηθεί από Δήμαρχος προκειμένου να μην εμπλέκει την πόλη σ’ αυτή την περιπέτεια, είναι πολλοί αυτοί στη Νέα Σμύρνη που δεν έβλεπαν για ποιο λόγο θα έπρεπε να παραμένει στο παρασκήνιο. Τώρα, λοιπόν, οι δυνάμεις που «σπρώχνουν» προς την λύση Κουτελάκη γίνονται όλο και περισσότερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα