Το πρωί μαθήτριες, το βράδυ… πόρνες! – Σοκ στην Ιταλία από δύο ανήλικες που εκδίδονταν

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η υπόθεση δύο ανήλικων μαθητριών που μετά το σχολείο εκδίδονταν με αμοιβή.

Οι «μικρές λολίτες», όπως τις αποκαλούσαν οι συνοδοί τους, δύο ανήλικες φίλες (η μία 14 και η άλλη 15 ετών), εκπορνεύονταν, παίρνοντας μάλιστα 5.000 ευρώ για ένα σαββατοκύριακο.

Τα κέρδη τους, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, τα τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν για αγορές επώνυμων ρούχων και ναρκωτικών ουσιών.

Όλο το κακό ξεκίνησε από τις προκλητικές αναρτήσεις της μιας εκ των δύο στο Facebook, παράδειγμα το οποίο ακολούθησε και η δεύτερη νεαρή. Όπως είναι φυσικό οι συμμαθητές των κοριτσιών ανέλαβαν… δράση άμεσα κι έτσι ξεκίνησαν οι ερωτικές σχέσεις με κάποιους από αυτούς.

Η μία βέβαια δεν αρκέστηκε στα «άγουρα» ακόμα αγόρια και θέλησε να επιδιώξει κάτι πιο «ανδρικό», ανεβάζοντας φωτογραφίες της και προσωπικά στοιχεία σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Και εκεί έκανε την τύχη της όταν δύο άνδρες ανταποκρίθηκαν, ο ένας πρώην αξιωματικός του στρατού και ο άλλος διοργανωτής πάρτι, ζητώντας της να συμμετάσχει στο κύκλωμα πορνείας που είχαν στήσει.

Το κορίτσι, όχι μόνο δέχθηκε την πρόταση αλλά… προσκάλεσε και την φίλη της.

Η μητέρα της 15χρονης, σύμφωνα με δηλώσεις της στην αστυνομία, έβλεπε πως η κόρη της μεγάλωνε απότομα και μάλιστα ομολόγησε πως ούτε η ίδια δεν μπορούσε να την κρατήσει σπίτι. Έτσι προσέλαβε ιδιωτικό ντέντεκτιβ για να την παρακολουθήσει.

«Ανακάλυψα ότι είχε μεγάλα χρηματικά ποσά, απίθανο για ένα κορίτσι στην ηλικία της. Είχε κινητά τηλέφωνα, τσάντες, φορέματα. Σταδιακά γινόταν πιο επιθετική, απειλούσε, έβριζε. Μου έλεγε ότι θα με σφάξουν οι φίλοι της, ότι θα μου έκαιγε τα ρούχα, ότι θα με μαχαίρωνε με τα ίδια της τα χέρια. Μάλιστα, μου επιτέθηκε, αλλά με έσωσε ο σύντροφός μου», δήλωσε η μητέρα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η γυναίκα, πριν μερικούς μήνες είχε λάβει δύο ανώνυμες επιστολές που έγραφαν ότι η κόρη της έκανε χρήση κοκαΐνης, την οποία αγόραζε με χρήματα που κέρδιζε από την πορνεία, ενώ στο κινητό της εντοπίστηκαν τηλέφωνα με ονόματα πελατών της. «Κατήγγειλα την κόρη μου για να τη σώσω, θα ήθελα πολύ να φτιάξει η σχέση μας» κατέληξε.

Όσο για τη δεύτερη μητέρα, εκείνη της 14χρονης, αποφάσισε να κρατήσει μια εντελώς… διαφορετική στάση. Μόλις αντιλήφθηκε πως η ανήλικη κόρη της εκδιδόταν, ώθησε την κόρη της να συνεχίσει το «επάγγελμά» της… συνοδεύοντας πελάτες της καφετέριας που διατηρούσε, προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη της.

«Δεν αντέχω άλλο» φώναξε η μικρή όταν η αστυνομία της Ρώμης έφτασε στην καφετέρια, ενώ ανησυχητική είναι η δήλωση της Γιασμίν Αμπο Λόχα, επικεφαλής του δικτύου προστασίας παιδιών, Ecapt, η οποία υποστήριξε: «Η Ιταλία είναι σαν την Ταϊλάνδη».

The post Το πρωί μαθήτριες, το βράδυ… πόρνες! – Σοκ στην Ιταλία από δύο ανήλικες που εκδίδονταν appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα