Το νέο Xbox One της Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης το πολυαναμενόμενο Xbox One. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας για το σαλόνι σας, το οποίο λειτουργεί μέσω φωνητικών οδηγιών ή χειρονομιών για τον έλεγχο αλλά και την άμεση μετάβαση στις διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής (παιχνίδια, μουσική, τηλεόραση, διασκέδαση, Internet Explorer).

Hardware

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Xbox One

περιλαμβάνουν επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, 8GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 500GB, Blu-Ray drive, USB 3.0 και HDMI In/Out. Η Microsoft υποστηρίζει ότι οι γραφικές ικανότητες του Xbox One είναι μέχρι και 8 φορές καλύτερες από αυτές του Xbox 360. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκληρός δίσκος και ο Blu-Ray drive είναι custom κατασκευή από την Microsoft, η CPU/GPU είναι ένα μοναδικό all-in-one τσιπ από την AMD και όλα αυτά με σκοπό τη μείωση του μεγέθους των εξαρτημάτων και την επίτευξη πιο ήσυχης λειτουργίας.

Παράλληλα, η Microsoft λανσάρει και το επόμενης γενιάς Kinect με 1080p ευρυγώνια κάμερα στα 32 fps (60 fps στις κλήσεις Skype) που μπορεί να ανιχνέυσει οποιαδήποτε κίνηση του σώματός σας, ακόμα και κινήσεις στον καρπό ή τους ώμους σας. Όταν αθλείστε μπορεί μέχρι και να διαβάσει τον καρδιακό σας παλμό χάριν σε ένα υπέρυθρο φως!

Τέλος, το νέο χειριστήριο διαθέτει 40 νέες σχεδιαστικές αλλαγές που το καθιστούν ακόμα πιο εργονομικό για τον gamer. Διαθέτει λειτουργία ‘dynamic impulse triggers’ με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε feedback στα ίδια τα triggers. Το χειριστήριο θα συνεργάζεται άψογα με τον αισθητήρα Kinect με αυτόματο pairing χάριν στην τεχνολογία Wi-Fi Direct.

Keywords
Τυχαία Θέματα