Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πού ανήκετε, Κριοί. Μόνο εσείς ξέρετε σε ποιo σημείο βρίσκεστε τώρα και μέχρι που θέλετε να φτάσετε. Καλό θα ήταν να κλείσετε τα αυτιά σας στις κακές επιρροές, αυτό το διάστημα. Μια αλλαγή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας γεμίζει με αισιοδοξία σχετικά με την πορεία μιας μακροχρόνιας προσπάθειάς σας.

Ταύρος Οι προστριβές στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι έντονες σήμερα, και ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος, που για μεγάλο διάστημα αγνοούσατε εσκεμμένα. Αντιμετωπίστε την αλήθεια με υπευθυνότητα και όλα θα βελτιωθούν με ραγδαίους

ρυθμούς. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Ένας Ζυγός καταφέρνει να εξισορροπήσει μια έκρυθμη κατάσταση με αποτελεσματικό τρόπο.

Δίδυμος Η απάντηση στις πνευματικές σας αναζητήσεις βρίσκεται πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Δεν είναι ανάγκη να ξενιτεύεστε (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) για να βρείτε το ιδανικό. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά γύρω σας. Τα αισθηματικά σας αναπτερώνονται μετά από μια μεγάλη απογοήτευση που βιώσατε τις προηγούμενες μέρες. Ο χρόνος τελικά κάνει θαύματα.

Καρκίνος Μην μπερδεύετε τα όνειρα με την πραγματικότητα, Καρκίνοι, γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα. Διακρίνετε τους στόχους που πετύχατε από εκείνους για τους οποίους έχετε ακόμα αρκετό μέλλον και ιεραρχήστε αντικειμενικά τις ανάγκες σας. Τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς δείχνουν, στον τομέα των επαγγελματικών σας. Περιβάλλεστε από κάποια αναξιόπιστα πρόσωπα.

Λέων Η οικογένεια είναι η μόνη που μπορεί να σας παράσχει τη στήριξη που χρειάζεστε τώρα, γι’ αυτό, θα ‘ναι λάθος να της γυρίσετε την πλάτη από απλό εγωισμό. Παραμερίστε το θυμό σας και φερθείτε λογικά. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση στα ερωτικά σας, προκαλώντας σας να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και να τολμήσετε κάτι ασυνήθιστο.

Παρθένος Προσοχή σήμερα, Παρθένοι, γιατί η αμφιθυμία ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει όσο κανένα άλλο, θα σας επηρεάσει κι εσάς αρνητικά. Διαχωρίστε τη θέση σας απ’ ό, τι σας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Το τεταμένο κλίμα στις επαγγελματικές σας σχέσεις αποκαθίσταται, και μπορείτε πλέον να προωθήσετε τις θέσεις σας με σχετική άνεση.

Ζυγός Αποφύγετε τις εξόδους σήμερα, στο βαθμό, βέβαια, που μια τέτοια απόφαση περνάει απ’ το χέρι σας. Αυτό που χρειάζεστε δεν βρίσκεται μακριά σας, γεγονός που καθιστά την έντονη κοινωνική ζωή εντελώς περιττή. Ο Κρόνος σας φέρνει ενώπιον ενός ερωτικού διλήμματος που δεν θα μπορέσετε να απαντήσετε εύκολα. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε προσεκτικά.

Σκορπιός Οι προσπάθειές σας να αλλάξετε τη γνώμη που έχει κάποιος για σας, θα πέσουν στο κενό. Δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύεστε στις προκαταλήψεις των άλλων. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, κι ο χρόνος θα σας δικαιώσει. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε εκκρεμείς γραφειοκρατικές υποθέσεις. Κάτι σημαντικό σας έχει διαφύγει.

Τοξότης Τα εύκολα συμπεράσματα είναι το βασικό πράγμα που πρέπει να αποφύγετε σήμερα, Τοξότες. Ακόμα και ο συνήθεις ύποπτοι μπορούν να σας εκπλήξουν ευχάριστα, μερικές φορές. Έχετε το μυαλό σας ανοιχτό και τα μάτια σας δεκατέσσερα. Σε ανοδική πορεία τα ερωτικά σας. Μειώσατε τις απαιτήσεις σας και πλέον τα πάντα στρώνουν πιο ομοιόμορφα.

Αιγόκερως Οι επαγγελματικές προκλήσεις είναι ασυνήθιστα πολλές σήμερα, αλλά όλα δείχνουν πως έχετε το σθένος να τις αναλάβετε. Η βοήθεια που θα σας παρασχεθεί από Καρκίνους και Ιχθείς είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Αποφύγετε τις ακρότητες σε ό, τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας. Μείνετε πιστοί σε όσα έχετε, στην παρούσα φάση.

Υδροχόος Αρκετά περιοριστήκατε σε μια συγκεκριμένη ερωτική επιλογή, η οποία ούτως ή άλλως δεν σας απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτείτε τη δημοφιλία σας, προβαίνοντας σε νέες διεκδικήσεις. Προσοχή στους αριθμούς τώρα, με όποια αφορμή κι αν εμφανίζονται μπροστά σας. Συγκρατήστε όσους πιστεύετε πως θα σας φανούν χρήσιμοι.

Ιχθύς Είστε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός μακροχρόνιου στόχου, αλλά ο αυθορμητισμός σας απειλεί να καταστρέψει ό, τι χτίσατε μέχρι στιγμής. Ευτυχώς, η Σελήνη ελαττώνει τους ταχείς ρυθμούς σας, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να κάνετε λάθη βιασύνης. Δώστε σε ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας αυτό ακριβώς που ζητάει. Δε σας συμφέρει να το χάσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα