Το νέο Audi TT

Η Audi ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook την πρώτη εικόνα του νέου ΤΤ coupe, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί στο περίπτερό της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο TT δεν διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό του. Το σουλούπι παραμένει ίδιο, όμως οι έντονες ακμές στο καπό και τα πλαϊνά, οι επιθετικοί προφυλακτήρες και τα φώτα Matrix LED χαρίζουν στο δίθυρο coupe

ακόμη πιο άγρια εμφάνιση. Ακόμη και η θέση του σήματος στο καπό θυμίζει το R8. Όλες εκδόσεις θα έχουν δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, ενώ στην TTS θα εμφανίζονται τέσσερις.

Η επανάσταση στην καμπίνα των επιβατών του νέου Αudi ΤΤ αφορά την απουσία οθόνης στην κεντρική κονσόλα. Οι ενδείξεις του GPS έχουν μεταφερθεί στον πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό, σε οθόνη TFT 12,3 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Έχει δύο όψεις: μία συμβατική, με το ψηφιακά αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο να κυριαρχούν και μία δεύτερη στην οποία τα όργανα μετατρέπονται σε τρισδιάστατο χάρτη GPS και τα κλασικά όργανα μικραίνουν και μετατοπίζονται στα κάτω άκρα της οθόνης.

The post Το νέο Audi TT appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα