Και ο Αβραμόπουλος στο Χάρβαρντ…

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει το βράδυ της Κυριακής σε διεθνές συνέδριο με θέμα το μέλλον της Ευρώπης το οποίο συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και τη Σχολή Νομικής και Διπλωματίας Φλέτσερ.

Το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στη Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ και θα συνεχιστεί αύριο στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ, ο κ. Αβραμόπουλος

θα είναι ο ομιλητής στην τελευταία ενότητα του αυριανού συνεδρίου με θέμα ο ρόλος της Ευρώπης σε θέματα ασφάλειας στον 21ο αιώνα.

Στην ίδια ενότητα θα μιλήσει επίσης ο Ελληνοαμερικανός Τζέιμς Σταυρίδης, πρώην στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και νυν κοσμήτορας της Σχολής Νομικής και Διπλωματίας Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς.

Να σημειώσουμε ακόμη πως στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια, η αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας, Βέσνα Πούσιτς, η Επίτροπος για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας Ανδρούλα Βασιλείου, ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Φιλανδίας Έρκι Λικάνεν και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

The post Και ο Αβραμόπουλος στο Χάρβαρντ… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα