Το μήνυμα Λυκουρέντζου στους φαρμακοποιούς

Μήνυμα προς τους φαρμακοποιούς της χώρας έστειλε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος έπειτα από την συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις για τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών, λέγοντας πως «Γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από την ηγεσία του ΕΟΠΠΥ και με τη συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μην

πραγματοποιηθούν οι κινητοποιήσεις»

Ο κ. Λυκουρέτζος αφού ζήτησε την κατανόηση των φαρμακοποιών τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του ασχολήθηκε κατά προτεραιότητα με την υποχρέωση της πολιτείας να εξοφλεί τα χρέη προς τους φαρμακοποιούς».

«Γνωρίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και όλη η αγορά υγείας ότι οι φαρμακοποιοί έχουν αυτή την προτεραιότητα και θα την έχουν, ας μην την αξιοποιούν και να τη στρέφουν εναντίον και της κοινωνίας και των δικών τους συμφερόντων» ολοκλήρωσε.

Υπενθυμίζουμε πως οι φαρμακοποιοί της χώρας έχουν αποφασίσει την αναστολή της επί πιστώσει διάθεσης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, λόγω χρεών του οργανισμού προς τα φαρμακεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα