Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στηρίζει η ΔΗΜΑΡ (BINTEO)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έλαβε σήμερα επίσημα την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κουβέλη, η απόφαση να συναντηθούν στο δημαρχείο της Αθήνας ήταν συμβολική και συγκεκριμένα πρόκειται για «μία πράξη η οποία θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κ. Καμίνη, στους συνεργάτες του και στο αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ,

ο κ. Καμίνης και το δημοτικό συμβούλιο υπηρέτησαν την αντίληψη «της χειραφετημένης και ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης», την οποία υπηρετεί και το κόμμα του.

Επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων απέσπασε τα εύσημα του κ. Κουβέλη για το μέχρι στιγμής έργο του τόσο σε επίπεδο κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ουσιαστικής αντίδρασης σε όσους θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ο κ. Καμίνης είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος μετά από πρόταση της ΔΗΜΑΡ και με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στηρίζει η ΔΗΜΑΡ (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα