Τι θα συζητήσουν Μέρκελ – Σαμαράς στο Βερολίνο

Όπως σας αποκάλυψε την Παρασκευή το «Π» ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στο Βερολίνο την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και θα συναντηθεί σε κτίριο της καγκελαρίας με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει κοινή συνέντευξη τύπου των δύο ηγετών.

Η συνάντηση είναι πολύ κρίσιμη εξ ου και η συγκεκριμένη ημερομηνία της επίσκεψης στη Καγκελαρία καθώς θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις

με τη τρόικα ενώ με την κυρία Μέρκελ η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω απο την πορεία υλοποίησης του προγράμματος βοήθειας της ελληνικής οικονομίας.

Και γίνεται σε μια στιγμή που το συνολικό πρόγραμμα θα κρίνεται απο τους υπεύθυνους για το αν χρειάζεται η λήψη νέων μέτρων και αν οι μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό δημόσιο κρίνονται επαρκείς η μη.

Σύμφωνα με το egiakoumis.com ο κ. Σαμάρας αναμένεται να θέσει στην Γερμανίδα καγκελάριο όλα τα σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Την κόπωση καταρχήν απο τα συνεχή μέτρα, άλλα και το πολιτικό σύστημα το οποίο έχει φτάσει στα όρια του.

Η Καγκελαρία σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς έχει προσκληθεί σε γεύμα εργασίας και κατά τη διάρκεια του γεύματος θα συζητηθούν, η ευρωπαϊκή πολιτική, τα διμερή θέματα, καθώς και η κατάσταση στην Ελλάδα.

Μέτα το τέλος του γεύματος θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.
Τέλος από πλευράς Σαμαρά θα ξεκαθαριστεί πως η Ελλάδα χρειάζεται όσο τίποτε άλλο πολιτική ομαλότητα και η στάση των δανειστών δε συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Μια ημέρα νωρίτερα ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στο Βερολίνο καθώς θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με άλλους Ευρωπαίους ομολόγους του στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης ηγετών που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και στην οποία θα είναι βασικός ομιλητής το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί εκτός απροόπτου με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, αλλά και τον επικεφαλής της Μπούντεσμανκ Γενς Βάιντμαν.

The post Τι θα συζητήσουν Μέρκελ – Σαμαράς στο Βερολίνο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα