Τι θα πει σήμερα ο Τσίπρας στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ-Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα στις 12:00 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα νέα μέτρα κάνοντας

σφοδρή επίθεση προς την πλευρά της κυβέρνησης με αφορμή τη στάση της και θα τονίσει ότι η κυβέρνηση δεν κάνει καμία διαπραγμάτευση για τα νέα μέτρα.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το θέμα των υποβρυχίων, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία συγκαλύπτει τις ευθύνες Βενιζέλου σε αντίθεση με το 2010 όπου στελέχη της και βουλευτές της κατηγορούσαν τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας για σκάνδαλο-, σχετικά με τη σύμβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί και στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΕΕ η οποία θα έχει την στήριξη της ευρωπαϊκής Αριστεράς εξηγώντας ότι δεν είναι μόνο ότι αποτελεί πολιτική και ηθική δικαίωση για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλονται στον ευρωπαϊκό Νότο από τον Βορρά και στέλνει το μήνυμα για την ανατροπή τους.

The post Τι θα πει σήμερα ο Τσίπρας στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ-Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα