Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Υποψήφιος, έστω και μόνος, ο Γιάννης Σγουρός

Συνεχείς πιέσεις να δηλώσει ότι κατέρχεται ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής δέχεται από πολλούς και στενούς συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Σγουρός.

Το «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι προ πολλών μηνών διεξαγόμενες συζητήσεις μεταξύ γαλάζιων και πράσινων αυτοδιοικητικών για κοινή κάθοδο στην Περιφέρεια Αττικής δεν απέδωσαν, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η γαλάζια αυτοδιοικητική ομάδα συνεχίζει να

υποστηρίζει την άποψη για κομματική υποψηφιότητα στην μεγαλύτερη διοικητική περιφέρεια της χώρας, με το επιχείρημα…, « ο Σγουρός ακόμα και το 2010 με βάση το 44 του ΠΑΣΟΚ με βία μπήκε στο β΄ γύρο…».

Το Μέγαρο Μαξίμου, μη θέλοντας να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες της δικομματικής συγκυβέρνησης επιμένει στην θέση να στηριχθεί από κοινού ο Γιάννης Σγουρός και να παραχωρηθούν στην Νέα Δημοκρατία 4 ή 5 θέσεις αντιπεριφερειαρχών.

Μπροστά στην εμμονή των γαλάζιων να διεκδικήσουν αυτόνομα την Περιφέρεια Αττικής, τις τελευταίες ημέρες έπεσε στο τραπέζι το σενάριο να διεκδικήσει ο Γιάννης Σγουρός το Δήμο της Αθήνας και να αφεθεί η Περιφέρεια στην Νέα Δημοκρατία.

Στο εν λόγω σενάριο, μέχρι στιγμής, ο νυν περιφερειάρχης ανθίσταται σθεναρά δηλώνοντας ότι θα διεκδικήσει και πάλι την Περιφέρεια Αττικής.

Γ. Σπ. Π

The post Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Υποψήφιος, έστω και μόνος, ο Γιάννης Σγουρός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα