Τι να κάνει μια γυναίκα για να έχει πολλούς και καλούς οργασμούς

Οργασμός: Υπάρχουν τρόποι για να γίνει ο οργασμός, ευκολότερη υπόθεση; Και όχι μόνο. Αλλά και συχνότερη και απολαυστικότερη. Αναζητήσαμε μερικά “μυστικά”, άλλα γνωστά λίγο πολύ, άλλα όχι και τόσο.

Προετοίμασε το “έδαφος” πριν το σεξ.

Αν τυχόν είσαστε κάπου έξω, μιλήστε του με υπονοούμενα στο αυτί. Άγγιξέ τον, όσο πιο “ξεκάθαρα” επιτρέπει ο χώρος, δείχνοντάς του σαφώς τις προθέσεις σου για την συνέχεια. Και σίγουρα, δώσε του μια υπόσχεση για το όταν βρεθείτε μόνοι σας – την οποία όμως να πραγματοποιήσεις οπωσδήποτε.

Τα προκαταρκτικά δεν είναι, πάντα, αναγκαία
Αν είσαι ήδη ερεθισμένη, εξαιτίας της στιγμής, δεν είναι υποχρεωτικό να “χάσετε” χρόνο σε προκαταρκτικά. Μπείτε στο κυρίως πιάτο απευθείας, και μάλιστα “βιαστικά” και απότομα, μισοβγάζοντας ρούχα. Προκαταρκτικά μπορούν να γίνουν και στον δεύτερο γύρο.

Διαφορετικοί τρόποι και εναλλαγές για κάθε οργασμό 
Για να επιτύχετε και κλειτοριδικό και κολπικό (εφόσον μπορείτε) οργασμό, αλλά και τυχόν πολλαπλούς , ζητήστε εναλλαγές.

Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει
Η φαντασίωση δεν σημαίνει πως δεν σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου. Αν, λοιπόν, το να σκέφτεσαι καταστάσεις ή πρόσωπα, σε απογειώνουν, κατά τη διάρκεια του σεξ με τον εραστή σου, απλώς κάνε το. Το ζητούμενο είναι η απόλαυση.

Ασκήσεις Κέγκελ
Αυτές οι, κλασικές, με τις οποίες σφίγγετε – ξεσφίγγετε τους μύες σαν να θέλετε να σταματήσετε την ούρηση. Λέγεται πως βοηθούν στην βελτίωση του κολπικού οργασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα