Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να ξετυλίξει τις ικανότητές του/της και να σας εκπλήξει ευχάριστα. Δεν είναι ανάγκη να βάζετε όρια στα πάντα, ειδικά αν δεν γνωρίζετε μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Οι αντοχές σας αυξάνονται χάρη στην επίδραση του Δία. Ανοιχτείτε σε νέες κατευθύνσεις και δεν θα χάσετε.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ηρεμία στα ερωτικά σας, που σας είναι απαραίτητη μετά από ένα σερί εντάσεων και συγκρούσεων. Οι ανησυχίες δεν θα λείψουν απ’ τη ζωή σας, αλλά καλύτερα να τις σπρώξετε στην άκρη προς το παρόν. Άνοδος στα οικονομικά

σας. Φαίνεται ότι οι παραχωρήσεις και οι υποχωρήσεις σας έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στα πράγματα.

Δίδυμος Εστιάστε στη δουλειά σας και μη δίνετε τόση σημασία σε όσους προσπαθούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να σας αποσπάσουν την προσοχή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε μία προαγωγή. Οι σχέσεις σας με Καρκίνους και Τοξότες είναι πολλά υποσχόμενες σήμερα. Δώστε τους περισσότερες ευκαιρίες.

Καρκίνος Οι εξελίξεις στη δουλειά δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό, καθώς το συμφέρον σας δεν σταματάει λεπτό να διακυβεύεται. Προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα και κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας. Σε καλή φάση τα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα φιλόδοξα εγχειρήματα, ακόμη κι αν μοιάζουν παράλογα.

Λέων Η διάθεσή σας βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς λόγω μίας νέας γνωριμίας που σας θυμίζει όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να αγωνιστείτε. Κάντε ένα διάλειμμα από δουλειές και υποχρεώσεις και εμβαθύνετε στον έρωτα. Προσοχή στις δοσοληψίες σας με Αιγόκερους, ειδικά αν είναι οικονομικού χαρακτήρα. Μην τους εμπιστεύεστε πλήρως.

Παρθένος Οι πρώτες εντυπώσεις και αντιδράσεις είναι εκείνες που βρίσκονται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Σήμερα δώστε βαρύτητα στον αυθορμητισμό, είτε τον δικό σας είτε των άλλων. Μόνο έτσι θα βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Σε καλό στάδιο ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε δειλά δειλά πριν λίγες μέρες. Μην πιέσετε για να μην πιεστείτε.

Ζυγός Προσοχή, Ζυγοί, ο θυμός σας απειλεί να καταστρέψει μία ευαίσθητη σχέση που χτίσατε με πάρα πολύ κόπο. Μείνετε πιστοί στις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά υπερασπιστείτε τες με τρόπο. Δυσκολίες αναμένονται στον εργασιακό χώρο, που έχουν κυρίως να κάνουν με τη συνεννόησή σας. Βάλτε λιγάκι νερό στο κρασί σας.

Σκορπιός Μια μέρα μακριά από τον παραδοσιακό κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να έχει θαυματουργή επίδραση στην ψυχολογία σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους και διαφορετικές καταστάσεις. Η Αφροδίτη σήμερα οξύνει τη διαίσθησή σας, κυρίως στα ερωτικά θέματα. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να λάβετε αποφάσεις.

Τοξότης Ένα άτομο που δεν περιμένατε, σας δείχνει τον δρόμο προς την επαγγελματική σας εξέλιξη, τον οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις. Εμπιστευτείτε το και δεν θα χάσετε. Ένα ερωτικό ειδύλλιο αρχίζει να σοβαρεύει, αλλά καλά θα κάνετε να το χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή, αν θέλετε να ‘χει μέλλον.

Αιγόκερως Ο Δίας σας ανοίγει νέες επαγγελματικές πόρτες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τις διαβείτε κατευθείαν, χωρίς σκέψη. Κρατήστε τες ανοιχτές, μέχρι να σιγουρευτείτε ποια διαδρομή σας συμφέρει να ακολουθήσετε. Σταθερά τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Μην ξοδεύεσετε κυριολεκτικά και μεταφορικά σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας παρέχουν καμία εγγύηση.

Υδροχόος Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη στον ερωτικό τομέα, όσο έντονες κι αν είναι οι προσπάθειες του ατόμου που σας ενδιαφέρει, να σας αποπροσανατολίσει. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Δώστε λύσεις στα προβλήματα που μόνο εσείς μπορείτε να διευθετήσετε.

Ιχθύς Ο Άρης εντείνει τον ανταγωνισμό στις πολύ στενές σας σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε ερωτικές. Διαχειριστείτε τις εντάσεις που δημιουργούνται, διπλωματικά και όχι τροφοδοτώντας τις διάφορες εκρήξεις. Προσοχή στις κουβέντες που ανταλλάσσετε με άτομα της οικογένειας (ειδικά αν αυτά είναι μεγαλύτερα σε ηλικία). Δεν λέγονται όλα με τον ίδιο τόνο, Ιχθύες.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα