Τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή

Κριός

Ο σύντροφός σας σας πιέζει για ένα παιδί, αν νοιώθετε έτοιμοι προσπαθήστε να εξηγήσετε με ηρεμία πως δεν είναι η σωστή στιγμή. Η καθημερινότητα σας εξακολουθεί να είναι φορτωμένη και οι υποχρεώσεις, τόσο στα οικογενειακά σας, όσο και στη δουλειά, πολλές. Μην δίνετε βάση στις φήμες, ούτε στις υποσχέσεις ανθρώπων που δεν εκτιμάτε και εμπιστεύεστε Για τους γεννημένους στις αρχές του μήνα η μέρα προβλέπεται δύσκολη.

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί στις αισθηματικές σας επιλογές. Αυτόν τον καιρό έχετε έντονη διάθεση για νέες γνωριμίες και διασκέδαση. Νέες ευκαιρίες θα σας επιτρέψουν

να βρεθείτε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην ασχολείστε με θέματα που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Αφεθείτε ελεύθεροι και θα σας δοθούν ευκαιρίες να γνωρίσετε καλύτερα τον έρωτα. Αυτό το διάστημα θα αφιερώσετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας σε συγγενείς και φίλους. Μην ντρέπεστε να εκδηλώσετε την αγάπη σας, τολμήστε και θα βρείτε ανταπόκριση. Κάποιες συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις ίσως παρουσιαστούν αυτή την εποχή και επίσης θετικές συμφωνίες στα επαγγελματικά σας που θα αυξήσουν το εισόδημά σας.

Καρκίνος

Δεν είστε συγκεντρωμένοι και σημαντικά πράγματα σας ξεφεύγουν με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες κρίσιμες για ην επαγγελματική σας εξέλιξή. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ρυθμό ξανά. Αρκετοί από εσάς που είστε αδέσμευτοι, θα καταφέρουν να κάνουν άμεσα καινούργιες γνωριμίες. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ξαφνιάζοντας έτσι ευχάριστα τον σύντροφό σας.

Λέων

Σε πιο ήρεμο κλίμα μπορείτε να κάνετε ελεύθερες κινήσεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η αίσθηση της απόλυτης στήριξης από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας έχει ανεβάσει τη διάθεση. Για τους αδέσμευτους κάποιο καινούργιο άτομο ίσως μπει στη ζωή σας εντελώς αναπάντεχα. Το κλίμα στον τομέα της εργασίας σήμερα δεν είναι το καλύτερο, δεν είναι η σωστή στιγμή για αυξήσεις ή για να ζητήσετε άδεια.

Παρθένος

Ευνοϊκή περίοδος για να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, να ακουστούν οι απόψεις σας και να συναντήσετε συγγενικά πρόσωπα. Επαγγελματικά ή ζητήματα κοινωνικής ανόδου θα προβληματίσουν εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Βρίσκεστε σε μια διαδικασία αλλαγής μετά από μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται να είστε υπομονετικοί. Η πορεία σας επαγγελματικά θα είναι ανοδική παρά τις δυσκολίες.

Ζυγός

Κάποιες στιγμές θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το γεγονός πως τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως θέλετε. Βρείτε κάποιο χόμπι ή ασχοληθείτε με ένα σπορ για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους στην εργασία σας, και τυχών συναλλαγές οικονομικής φύσης.

Σκορπιός

Απροσδόκητες εξελίξεις τόσο σε προσωπικές, όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις προκύπτουν για εσάς που γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες. Αλλαγές προκύπτουν στον κοινωνικό σας κύκλο και εσείς συνειδητοποιείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα