Θα γίνει τελικά η εκπομπή του Σκαρμούτσου;

Το ότι διανύουμε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο και πολλοί είναι αυτοί που αγωνιούν για το αν και τι θα έχουν στο τραπέζι τους, είναι δυστυχώς γεγονός!
Ωστόσο δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι όλο και πληθαίνουν οι εκπομπές μαγειρικής, αποδεικνύοντας ότι το «φάτε μάτια…» είναι σημείο των καιρών! Από την άλλη όμως, λόγω και των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικά συνθηκών που ισχύουν και στο τηλεοπτικό τοπίο, υπάρχουν πολλές ανατροπές και αλλαγές ακόμα και σε αυτού τους είδους τις εκπομπές…!

Μία από αυτές έχει να κάνει με την εκπομπή μαγειρικής που σχεδίαζε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

για το MEGA. Ο γνωστός σεφ είχε συζητήσει και συμφωνήσει με το σταθμό της Μεσογείων την επόμενη σεζόν να βγει στον αέρα η καινούργια εκπομπή του, στην οποία θα μαγείρευε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σύμφωνα μάλιστα με το σχεδιασμό, η προετοιμασία της εκπομπής θα ξεκινούσε μέσα στο Μάιο, ώστε να βρεθούν τα μέρη που θα πήγαινε ο Σκαρμούτσος για να μαγειρέψει. Τελικά όμως, δεν έχει γίνει καμία κίνηση και όπως φαίνεται η εκπομπή δεν πρόκειται να γίνει…!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, υπάρχει πρόβλημα με την εταιρεία παραγωγής που ήταν να αναλάβει την εκπομπή, η οποία δήλωσε αδυναμία στο να ανταποκριθεί οικονομικά και να κάνει τα γυρίσματα και για το λόγο αυτό ζήτησε… προκαταβολικά κάποια χρήματα από το MEGA. Βέβαια δεν χρειάζεται να αναφέρω το ποια ήταν η απάντηση του σταθμού της Μεσογείων αφού… προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι και όπως μπορούν για τις υποχρεώσεις που έχουν από εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί, οπότε δεν τίθεται θέμα –και δυνατότητα- να… προπληρώσουν έστω και ένα μικρό μέρος κάποιας καινούργιας εκπομπής!

Όπως φαίνεται λοιπόν η καινούργια εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου δεν πρόκειται να βγει στον αέρα, αφού ο χρόνος πιέζει και για το συγκεκριμένο concept πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία για να γίνουν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός βέβαια κι αν βρεθεί κάποια άλλη εταιρεία παραγωγής (που θα είναι η τρίτη κατά σειρά!) που να μπορέσει να την κάνει ανταποκρινόμενη στις οικονομικές απαιτήσεις, αλλά με όσα συμβαίνουν στην αγορά, μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο…!

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα