Κουίκ σε δήμαρχο Σπάρτης: Δεν θέλω να σε βλέπω ούτε ζωγραφιστό

Δεύτερος κύκλος αντιπαραθέσεων μεταξύ του Τέρενς Κουίκ και του Σταύρου Αργειτάκου, έχει ανοίξει, με τον κ. Αργειτάκο να δηλώνει πως ο σεβασμός του, στο πρόσωπο του Κουίκ, είναι δεδομένος και δεν υφίσταται προσωπικό θέμα. Παρόλα αυτά, όπως υπογραμμίζει ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ ήξερε ότι δεν μπορεί να καταθέσει στεφάνι: «Η κατάθεση στεφάνου από εκπροσώπους των κομμάτων δεν συνηθίζεται για προφανείς λόγους. Ο κ. Κουίκ είχε ενημερωθεί για το «πρωτόκολλο»

αυτό της εθιμοτυπίας των Παλαιολογείων το πρωί της ίδιας μέρας. Για τον λόγο αυτό η αντίδραση του κ. Κουίκ αιφνιδίασε τη δημοτική αρχή, από την οποία και κρίνεται ως πλήρως ακατανόητη και ασφαλώς αδικαιολόγητη».

Από την άλλη μεριά, ο Τέρενς Κουίκ θεωρεί «γελοίες» τις δικαιολογίες του δημάρχου και δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω. Η απάντηση που έδωσε είναι πολύ σκληρή, ενώ δεν διστάζει να αναφέρει ότι δεν θέλει να τον βλέπει «ούτε ζωγραφιστό».

«Σε γελοίες τοποθετήσεις αρνούμαι να κάνω τον οποιονδήποτε σχολιασμό. Επιμένω στα όσα δήλωσα αμέσως μετά την πρωτοφανή ενέργεια του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού παράγοντα» γράφει ο κ. Κουίκ και συνεχίζει με κεφαλαία γράμματα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε: «ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ».

Keywords
Τυχαία Θέματα