Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο

Σεμπάστιαν Λέτο και Παναθηναϊκός χώρισαν τους δρόμους τους έπειτα από τέσσερα χρόνια! Ελεύθερος ο Αργεντινός, συγκινητική ανακοίνωση της ΠΑΕ! Η ώρα του Καζιγιάμα.

Από το καλοκαίρι του 2009 όταν έκανε το… μπαμ και από την Λίβερπουλ και τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού,

ο Παναθηναϊκός τον έντυσε στα πράσινα, πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ο Σεμπάστιαν Λέτο από το απόγευμα της Δευτέρας δεν ανήκει πια στο «τριφύλλι» και έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το τυπικό του «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε και ο «Σέμπα» επέστρεψε στην Ιταλία, ώστε να συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή και να επιστρέψει την νεά σεζόν απόλυτα υγιής και δυνατός.

Ο Αργεντινός που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την κερκίδα, χάρισε τις απολαβές για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και πήρε περίπου 1εκ. ευρώ ως αποζημίωση. Ένα ποσό, το οποίο «έσπασε» σε αρκετές δόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία εύχεται καλή συνέχεια στον Λέτο ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα στα ισπανικά!

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.

Hasta siempre, amigo!».

Άνοιξε ο δρόμος για Καζιγιάμα

Πλέον, μετά την φυγή του Λέτο, άνοιξε ο δρόμος για τον Καζιγιάμα. Μέχρι τώρα ο Ιάπωνας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν υπήρχε κενή θέση ξένου. Ο Φάμπρι, λοιπόν, μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.

πηγή: http://www.gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα