Τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Όσο δελεαστικό κι αν είναι, μην κάνετε το λάθος να γυρίσετε σε έναν παλιό έρωτα, γιατί τα προβλήματα του παρελθόντος εξακολουθούν να είναι υπαρκτά. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλάβετε. Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας, μετά από μια κρίσιμη επιλογή που αναγκάζεστε να κάνετε. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ταύρος Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να σας πάει μπροστά, σ’ αυτή τη φάση, ακόμα κι αν έχετε πολλούς λόγους να κρύψετε τις πραγματικές σας προθέσεις. Αφήστε τα παιχνίδια

και προχωρήστε χωρίς φόβο στο ψητό. Η Αφροδίτη ενισχύει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, αφήνοντας όμως στο δικό σας χέρι την ευθύνη για τη διατήρησή του.

Δίδυμος Το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος βλέπατε φιλικά, γίνεται πιο ερωτικό, βάζοντάς σας σε πολλές σκέψεις. Μη φοβηθείτε να γυρίσετε σελίδα στη μεταξύ σας σχέση- όσο επικίνδυνη κι αν μοιάζει μια τέτοια κίνηση. Σε θετική τροχιά τα επαγγελματικά σας, γεγονός που εν μέρει οφείλεται στη συνεισφορά ενός Αιγόκερου.

Καρκίνος Οριοθετήστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις με τον τρόπο που θεωρείτε εσείς προτιμότερο. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε μερικά πρόσωπα του ευρύτερου κύκλου σας να πάρουν υπερβολικό αέρα και να εκφράσουν παράλογες απαιτήσεις. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στα άτομα που σας προσεγγίζουν ερωτικά. Δεν μπορούν όλοι να αποδώσουν τα μέγιστα με την πρώτη.

Λέων Μην περιμένετε ένα ιδανικό σημάδι για να κάνετε κίνηση στα ερωτικά, γιατί το σημάδι δεν πρόκειται να φανεί ποτέ. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που τρέχει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Η εξέλιξη που περιμένετε στη δουλειά, θα αργήσει ακόμα λίγο, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Μην βιάζεστε, εφόσον δεν υπάρχει σημαντικός λόγος.

Παρθένος Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα θα αλλάξουν άρδην τη γνώμη σας για μια ορισμένη κατάσταση, γεγονός που θα σας φέρει σε ρήξη με ένα αγαπημένο πρόσωπο (μπορεί και περισσότερα). Αυτή τη φορά, μη βιαστείτε να υποχωρήσετε πρώτοι. Ο Κρόνος ευνοεί τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις, ειδικά αυτές που γίνονται για πολλοστή φορά.

Ζυγός Η μέρα κυλάει χωρίς πολλές εντάσεις, αλλά η σκέψη σας βρίσκεται σε ένα προβληματικό ερωτικό ζήτημα που θα ‘πρεπε να ‘χε λυθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ζητήστε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου ατόμου από τον στενό σας κύκλο. Υπομονή κάντε στα επαγγελματικά σας. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σκηνή για ό, τι σας δυσαρεστεί.

Σκορπιός Οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σας σχέσεων διαταράσσονται, γεγονός που οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην επίδραση της Σελήνης. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον θυμό σας, ειδικά αν είναι αδικαιολόγητος. Ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά, επιτέλους λύνεται με ιδανικό τρόπο. Μην βάλετε στον πάγο τις υπόλοιπες, τεχνικής φύσεως, υποχρεώσεις σας.

Τοξότης Μην φορτώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορεί να αντέξει. Καμιά φορά, είναι καλό να διακρίνετε και να προσέχετε τα όρια των άλλων προτού το κάνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Οι σεξουαλικοί πειρασμοί που σας περιβάλλουν, θα σας βάλουν σε αρκετούς μπελάδες, αν δεν χαλιναγωγήσετε τα ένστικτά σας.

Αιγόκερως Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε μια πληροφορία που σας βαραίνει, στα πρόσωπα που επανειλημμένως σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Δεν είστε μόνοι σας σ’ αυτόν τον αγώνα, Αιγόκεροι. Ανατροπές σας περιμένουν σε ένα ερωτικό ζήτημα που θεωρούσατε δεδομένο. Δείξτε το ενδιαφέρον σας με πιο ζωηρό τρόπο επιτέλους, και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.

Υδροχόος Δεν σας συμφέρει καθόλου να αναμείξετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, ειδικά τώρα, που δεν είστε απολύτως σίγουροι για το ποιος τομέας σας χρειάζεται περισσότερο. Φερθείτε προσεκτικά, Υδροχόοι. Μακριά απ’ τους Κριούς, ιδίως αν ο τρόπος που σας βλέπουν είναι ερωτικός. Δεν έχετε κάτι να κερδίσετε απ’ αυτούς, στην παρούσα φάση.

Ιχθύς Καιρός να αφήσετε τα παρακάλια στην άκρη, και να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με τη σοβαρότητα που του πρέπει. Για κανέναν δεν αξίζει να μειώνετε το μέγεθος της προσωπικότητάς σας, όσο ερωτευμένοι κι αν νομίζετε πως είστε. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Προτιμήστε την ασφαλή λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που ανακύπτει.

The post Τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα