Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από την οικία του Γερμανού πρέσβη

Συναγερμός σήμανε στην Αθήνα λίγο πριν τις 04.00, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν με κατεύθυνση την κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη – Ασύλληπτοι οι δράστες

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών της

επίθεσης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του σκοπού, τέσσερα άτομα πλησίασαν την οικία του Γερμανού πρέσβη, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι και πυροβόλησαν περισσότερες από είκοσι φορές, με τέσσερις κάλυκες να σφηνώνονται στην καγκελόπορτα. Κανείς όμως δεν πυροβόλησε προς το μέρος του.

Όπως, τέλος, τονίζουν πηγές της αστυνομίας, οι δράστες διέφυγαν από τη συμβολή των οδών Αποστολοπούλου και Χίου.

Επικοινωνία Αντώνη Σαμαρά με τον Γερμανό πρέσβη

Επικοινωνία με τον Γερμανό πρέσβη, λίγη ώρα μετά την επίθεση αγνώστων στην οικία του, στο Χαλάνδρι, είχε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το συμβάν από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνία με τον πρέσβη.

Η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

The post Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από την οικία του Γερμανού πρέσβη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα