Τα συγκινητικά μηνύματα στο facebook για τα αδικοχαμένα 16χρονα κορίτσια(ΦΩΤΟ)

Σοκ, δέος, παγωμάρα, θλίψη και οργή… Αυτά είναι τα συναισθήματα όλων όσοι γνώριζαν την Σία, την Κάτια, την Μαρία- Ειρήνη και την Μαρίνα, που έχασαν άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Τραπεζούντος 39 στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε μετά από τρελή πορεία.

Η συγκίνηση και η θλίψη των συγγενών, των φίλων και των συμμαθητών των τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών είναι ανείπωτη.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου τους, στο διαδίκτυο πέφτουν βροχή τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα, ενώ πριν από λίγα λεπτά ένα άτομο που γνώριζε καλά και αγαπούσε πολύ και τα 4 κορίτσια, έφτιαξε μια φωτογραφία με την οποία τους εύχεται «Καλό Ταξίδι» και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

«Καλό Ταξίδι» , «Θα μου λείψεις» , «Να περνάς όμορφα», «Να προσέχεις εκεί πάνω» , «Σε αγαπάω» είναι μερικά από τα μηνύματα των συγκλονισμένων διαδικτυακών φίλων της Σίας, της Κάτιας, της Μαρίας Ειρήνης και της Μαρίνας που έφυγαν ενωμένες, όπως ήταν και στη ζωή. Ανάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα, ανατριχίλα προκαλεί η πρόταση που έγραψε κάποιος στην Μαρίνα, σαν να είχε ένα κακό προαίσθημα για την κοπέλα… «Σου είχα πει να μην πας στο πάρτι»…

Δυστυχώς για την Μαρίνα, τα λόγια του χρήστη ήταν προφητικά….

Τα μηνύματα προς τα τέσσερα αγγελούδια που μας άφησαν νωρίς……

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα:

Τραγωδία για το ελληνικό βόλεϊ

Νεκρές τέσσερις ανήλικες και μία 40χρονη σε τροχαίο

Keywords
Τυχαία Θέματα