Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Αυτό το διήμερο η τύχη σας χαμογελάει με πρωτόγνωρο τρόπο, καθώς μερικοί πολυέξοδοι λογαριασμοί από το παρελθόν κλείνουν, αφήνοντάς σας επιτέλους στην ησυχία σας. Απολαύστε τη νέα εποχή που ξεκινάει. Μην αφήνετε την ηρεμία που επικρατεί στα ερωτικά σας να σας ξεγελάσει. Τώρα γίνονται οι πιο σημαντικές, υπόγειες ζυμώσεις.

Ταύρος Ένα επαγγελματικό ζήτημα σας τραβάει όλη την προσοχή, με αποτέλεσμα να αισθάνονται αδικημένοι κάποιοι από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Ζυγίστε με προσοχή τις προτεραιότητές σας,

Ταύροι. Αλλαγές σας περιμένουν στα του σπιτιού, που αφορούν κυρίως οργανωτικά θέματα. Μην απορρίψετε μια καινούργια ιδέα, αν δεν την ακούσετε πρώτα με κάθε λεπτομέρεια.

Δίδυμος Οι αντιφατικές διαθέσεις ενός προσώπου που βλέπετε ερωτικά, θα σας μπερδέψουν όσο τίποτα άλλο σήμερα. Προσπαθήστε να τις ερμηνεύσετε με ψυχραιμία και όχι εν θερμώ. Μη χάνετε το δίκιο σας με επιπολαιότητες. Ο Δίας προωθεί το επαγγελματικό σας συμφέρον με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος Τα ερωτικά σας περιπλέκονται όσο λίγες φορές στο παρελθόν, γι’ αυτό η ανάγκη να πάρετε μια οριστική απόφαση, είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Μόνο εσείς ξέρετε αν μια ακόμη ευκαιρία αποτελεί υπερβολή ή όχι. Προσοχή στις σχέσεις σας με Σκορπιούς και Τοξότες. Η χημεία σας αποδεικνύεται ιδιαίτερα εκρηκτική τώρα.

Λέων Τα μυστικά παίζουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, αυτές τις μέρες. Μην κρατάτε για τον εαυτό σας πληροφορίες που, αν κοινοποιηθούν, μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε χαλαρά, προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις χωρίς κανείς να το ‘χει προβλέψει. Χειριστείτε το θέμα με σύνεση.

Παρθένος Μια απρόοπτη εξέλιξη στα αισθηματικά σας θα σας γεμίσει αμφιβολίες και ενδεχομένως τύψεις, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τις μεθοδεύσεις των άλλων να σας ρίξουν ψυχολογικά. Έχετε δικαίωμα (και υποχρέωση) να διεκδικήσετε την ευτυχία σας όπως νομίζετε. Ηρεμία στα επαγγελματικά. Μην κυνηγήσετε αλλαγές που δεν χρειάζεστε, σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας.

Ζυγός Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, Ζυγοί. Ο κόσμος δεν εννοεί ούτε τα μισά απ’ όσα λέει, και η εμπειρία σας, σας έχει δείξει πως τις περισσότερες φορές, δεν θυμάται καν τι έχει πει. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με μεγαλύτερη επιείκεια. Αβεβαιότητα στα οικονομικά σας, που οφείλεται κυρίως στην επίδραση του Ερμή. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Σκορπιός Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, Σκορπιοί, κι αυτή η αλήθεια καταλαμβάνει τόσο τα προσωπικά σας όσο και τα επαγγελματικά σας. Η Σελήνη ενισχύει τη διαίσθησή σας- εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να οσφριστείτε ό, τι δεν είναι απολύτως εμφανές. Σε ό, τι αφορά την ερωτική διεκδίκηση, θα πρέπει να βιαστείτε γιατί ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος.

Τοξότης Οι συμβουλές των γύρω σας είναι ευπρόσδεκτες, αλλά θα είναι καλύτερα για όλους αν η στρατηγική σας βασιστεί αποκλειστικά στα δικά σας πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείτε τα λάθη των άλλων. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ειδικά αν πρόκειται για Αιγόκερους και Παρθένους. Ξέρουν καλά τι σας λένε.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη σας σπρώχνει ξανά προς τη μεριά ενός προσώπου με το οποίο έχετε μεγάλη ιστορία. Είναι στο χέρι σας να αναλάβετε το ρίσκο της επαναπροσέγγισης ή να μείνετε σταθεροί στο σημείο που βρίσκεστε εδώ και καιρό. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα αναταραχών. Το παιχνίδι είναι πλέον δικό σας.

Υδροχόος Προσοχή Υδροχόοι, αυτές τις μέρες είστε επιρρεπείς στις καταστροφικές επιλογές και συγκεκριμένα στα πισωγυρίσματα. Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι νομίζετε, αλλά ετοιμαστείτε να σηκώσετε στις δικές σας πλάτες το όποιο κόστος. Επιτέλους, βρίσκετε τη χρυσή τομή σε μια διαπροσωπική διαμάχη. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο.

Ιχθύς Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος τώρα, αλλά οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε έμφαση σε άλλους τομείς της ζωής σας, πέρα από τον εργασιακό. Σε ανοδική πορεία τα ερωτικά σας. Φαίνεται πως κάποιος βρήκε το κουμπί σας.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα