Συνελήφθησαν έξι κακοποιοί στην Αττική-Ο ένας φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία στο Μάτι Αττικής και στον Άγιο Ανδρέα.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην περιοχή Μάτι

Μετά από γιγαντιαία και συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που θύμιζε κινηματογραφική καταδίωξη, συνελήφθη στην περιοχή Μάτι της Νέας Μάκρης ένας κακοποιός ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τραπεζικής χρηματαποστολής που είχε γίνει προ καιρού

στην Καλαμάτα και στην οποία είχαν τραυματιστεί και αστυνομικοί.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν καταδιώξει τους κακοποιούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν εισβάλλει και είχαν ταμπουρωθεί μέσα σε μια πολυκατοικία της πόλης και είχε σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών από την οποία είχαν τραυματιστεί αστυνομικοί.

Κάποιοι από τους κακοποιούς εκείνους είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ένας εκ των οποίων ήταν και ο συλληφθής.

Η σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε στο Μάτι στις 5 και μιση τα ξημερώματα. Όλα δείχνουν ότι ένας από τους κακοποιούς είχε έρθει στην Αθήνα, είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην περιοχή και κρυβόταν εκεί. Την υπόθεση έφερε σε πέρας το τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ συμμετείχαν και τα ΕΚΑΜ. Ο δράστης συνελήφθει μετά απο άγρια καταδίωξη και αφού η περιοχή είχε αποκλειστεί από ακροβολισμένους αστυνομικούς.

Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός

Οι δράστες αποδείχθηκε ότι ήταν βαρύτατα οπλισμένοι και έτσι αυτή τη φορά οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι ο ένας από αυτούς κρύβεται στον Άγιο Ανδρέα έστησαν μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ.

Από τις πέντε τα ξημερώματα και μέχρι αυτή την ώρα η περιοχή κοντά στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την οδό Τήνου παραμένει αποκλεισμένη. Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στην περιοχή, ενώ άνδρες της σήμανσης ερευνούν κάθε σημείο της μονοκατοικίας όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης.

Ο συλληφθείς φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα