Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «Δαίμονες» στο Παλλάς

Mεγάλη είναι η επιτυχία για την παράσταση «Δαίμονες» που επέστρεψε ανανεωμένη μετά από 22 ολόκληρα χρόνια στο θεατρικό προσκήνιο της Αθήνας.

Η παράσταση με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση και πάλι στο ρόλο της Ροζάνα, τον Παναγιώτη Πετράκη, την Εβελίνα Παπούλια και τον εξαιρετικό Πατρινό βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη στο ρόλο

του ιεροεξεταστή, παρότι είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα ολοκλήρωνε τον κύκλο της στο θέατρο Παλλάς πριν το Πάσχα, τελικά συνεχίζει ακάθεκτη έως και τα τέλη Μαΐου 2013.

Το στοίχημα με το κοινό το κέρδισαν οι συντελεστές της παράστασης ανάμεσα στους οποίους είναι ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας που έχει γράψει τη μουσική και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ροκ όπερα «Δαίμονες» επίκειται να ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη αλλά και να συνεχίσει την πορεία της στην Αθήνα και τον προσεχή χειμώνα 2013-14!

Οι Άννα Βίσση, Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτης Πετράκης, Νίκος Καραγκιαούρης και όλοι οι συντελεστές δίνουν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα είναι άρτιο, εισπράττοντας σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, το χειροκρότημα και μία μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα