Συνάντηση Κουτσούμπα με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συναντήθηκε σήμερα μια αντιπροσωπεία της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ), με επικεφαλής τον πρόεδρο Κ. Κόλλια.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΚΚΕ η αντιπροσωπεία του ΟΕΕ στη συνάντηση έθεσε σειρά ζητημάτων σχετικά με τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου, την ενεργοποίησή του για αξιοποίηση προγραμμάτων για ανέργους,

καθώς επίσης και τις θέσεις του για επαγγελματικά ζητήματα των οικονομολόγων και την προώθηση της λεγόμενης πιστοποίησης του επαγγέλματος.

Ο Δ. Κουτσούμπας, αφού υπογράμμισε τη συνολική διαφωνία του ΚΚΕ με το κυβερνητικό πλαίσιο αξιολόγησης- πιστοποίησης των επαγγελματικών δικαιωμάτων, συμφώνησε με το αίτημα του ΟΕΕ να συμμετέχει σε κοινοβουλευτικές επιτροπές, προκειμένου να τοποθετείται σε οικονομικά θέματα και τόνισε ότι το ΚΚΕ θα αναδείξει και θα πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, ο γγ του ΚΚΕ ανέδειξε το σοβαρό ζήτημα της ανάγκης χρηματοδότησης του ΟΕΕ από τον κρατικό προϋπολογισμό, έτσι ώστε να είναι δυνατό να λειτουργήσει σε συνδυασμό με την ελάφρυνση της σημερινής επιβάρυνσης των μελών του Επιμελητηρίου.

The post Συνάντηση Κουτσούμπα με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα