Συλλήψεις για παράνομα… «φρουτάκια» σε Κατερίνη και Πρέβεζα

Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων αλλά και σε κατασχέσεις υπολογιστών προέβησαν σήμερα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ στην Κατερίνη και την Πρέβεζα, για ενασχόληση με απαγορευμένα και παράνομα τυχερά παιχνίδια, τα γνωστά σε όλους «φρουτάκια».

Στην Κατερίνη, αν και η 41χρονη Σέρβα, προσωρινή υπεύθυνη

ενός Ίντερνετ καφέ προσπάθησε να πατήσει τα κουμπιά του πληκτρολογίου του κεντρικού υπολογιστή για να εξαφανίσει από τις οθόνες άλλων 30 τα «φρουτάκια» που έπαιζαν, οι άνδρες της Ασφαλείας ήταν πιο… γρήγοροι και την πρόλαβαν! Έτσι, βεβαιώθηκαν ότι οι τρεις θαμώνες που κάθονταν μπροστά στους υπολογιστές οι οποίοι κατασχέθηκαν έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι και τους συνέλαβαν μαζί με την αλλοδαπή που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Η 63χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν βρισκόταν εκεί την ώρα της εφόδου και αναζητείται.

Με παράνομο λογισμικό πρόγραμμα τύπου «φρουτάκια» λειτουργούσαν και πέντε υπολογιστές που κατασχέθηκαν σε ένα άλλο ίντερνετ καφέ στην πόλη της Πρέβεζας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν τους υπολογιστές και συνέλαβαν την 42χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η ιδιοκτήτρια απουσίαζε και αναζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα