Η ωραία των (αλβανικών) εκλογών!

Τρία, δύο, ένα… πάμε! Ο Μπαμίρ Τόπι, πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, εισέρχεται χαμογελαστός στο υπερσύγχρονο κατάμεστο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Kontrata më Shqipërinë« («Συμβόλαιο για την Αλβανία»), το νέο πολιτικό τοκ σόου του τηλεοπτικού σταθμού των Τιράνων Agon Channel. Όμως η γυναίκα που τον υποδέχεται δεν είναι κάποια Αλβανίδα τηλεπαρουσιάστρια ή δημοσιογράφος αλλά μία σταρ της ιταλικής τηλεόρασης, η Μπάρμπαρα Ούρσο.

Η διάσημη Ιταλίδα τηλεπερσόνα

μετακόμισε προσωρινά στην Αλβανία για να συναντήσει και παράλληλα να παρουσιάσει στο αλβανικό κοινό τους βασικούς πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής της χώρας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.

Ο Μπαμίρ Τόπι κατευθύνεται προς το κέντρο του στούντιο, υποκλίνεται και σε άπταιστα Ιταλικά πληροφορεί την Ντ’ Ούρσο ότι δεν χάνει καμία εκπομπή της. Το γεγονός αυτό εξηγεί την παρουσία μιας Ιταλίδας τηλεπαρουσιάστριας ψυχαγωγικών προγραμμάτων σε μια αλβανική πολιτική εκπομπή. Αν για τους Ιταλούς η Ντ’ Ούρσο είναι απλός μια ακόμη μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια μεταξύ των πολλών που πρωταγωνιστούν στην ιταλική τηλεόραση, για τους Αλβανούς είναι ένα τηλεοπτικό είδωλο.

Οι Αλβανοί πολιτικοί μιλούν για τα πάντα, γι τα παιδικά τους χρόνια, για τους πρώτους έρωτες τους. «Έχω το χάρισμα να κάνω τους ανθρώπους να μιλούν», δηλώνει σχεδόν αυτάρεσκα η Ντ’ Ούρσο, η οποία κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, πέρα από δεκάδες σόου που έχει παρουσιάσει, έχει επίσης πάρει συνέντευξη από τους περισσότερους πρωταγωνιστές της ιταλικής σκηνής-από τον Ενρίκο Λέτα έως τον Μάρκο Πανέλα και από τον Βάλτερ Βετρόνι έως τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πηγή: Τα Νεα

Keywords
Τυχαία Θέματα