ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Οι υπουργοί δεν παραλαμβάνουν λίστες!

Ιδιαίτερα αιχμηρός για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη που παραχώρησε χθές στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ. Όπως δήλωσε ο κος Στουρνάρας θα το χειριζόταν διαφορετικά το θέμα και δεν θα την παραλάμβανε ποτέ. “Δεν έχει λόγο ο υπουργός να παραλαμβάνει λίστες” είπε ο κος Στουρνάρας

και πρόσθεσε ότι θα παρέδιδε αμέσως τη λίστα στο ΣΔΟΕ και θα προχωρούσε σε εκτεταμένους φορολογικούς ελέγχους των ατόμων που βρίσκονται σε αυτή. Παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση πάσχει από απουσία θετικών προτάσεων και επιχειρημάτων και ψηφίζει την χρεοκοπία.

Αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, σχολίασε πως δεν καταδίκασε ξεκάθαρα την ενέργεια αυτή το κόμμα της Αριστεράς, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.
Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα υπάρξει θετική προσαρμογή και πως η ανεργία θα αρχίσει να μειώνεται ενώ αναφερόμενος στις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ότι αυτές “πιάνουν τόπο” και αποδίδουν, ενώ χαρακτήρισε επίπονα αλλά αναγκαία τα μέτρα καθώς διορθώνουν λάθη περασμένων ετών.
Παράλληλα ζήτησε υπομονή από τον λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα