Δείτε τι λέει το ζώδιό σας, για την Τρίτη

Κριός Μείνετε στο σπίτι σήμερα, Κριοί, και όσο πιο κοντά μπορείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Οι μετακινήσεις δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα, αντιθέτως, θα προσθέσουν το στοιχείο της επικινδυνότητας στη μέρα σας, το οποίο δεν σας χρειάζεται καθόλου. Μην αφήσετε τα αποθαρρυντικά λόγια ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας αποπροσανατολίσουν. Μείνετε αφοσιωμένοι στο στόχο σας.

Ταύρος Σήμερα, Ταύροι, πρέπει να δώσετε βάση στην επικοινωνία και στις συναισθηματικές σας δοσοληψίες. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό κύμα της Αφροδίτης και δώστε περισσότερες ευκαιρίες από το συνηθισμένο στους ανθρώπους που

σας πολιορκούν. Η αλλαγή πλεύσης ενός κοντινού σας προσώπου δίνει την αφορμή για την έναρξη μιας νέας εποχής στις μεταξύ σας σχέσεις.

Δίδυμος Το πρακτικό σας πνεύμα θα αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα, καθώς όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν θα επιλυθούν μόνο αν λάβετε άμεσα δράση. Μην αναλωθείτε σε περιττές αναλύσεις και συζητήσεις, Δίδυμοι, πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα με διάφορες μορφές. Αντιμετωπίστε τον με διπλωματικότητα.

Καρκίνος Ένα καινούργιο επαγγελματικό πλάνο σας εξάπτει το ενδιαφέρον μετά από μια μεγάλη περίοδο ανίας, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει. Κρατήστε μικρό καλάθι ενόψει μιας αβέβαιης προοπτικής. Οι Παρθένοι έχουν μόνο καλές προθέσεις σήμερα απέναντί σας, Καρκίνοι, μην τους αποπαίρνετε, ακόμα κι αν σας εκνευρίζουν.

Λέων Σήμερα, Λέοντες, ο Κρόνος σας βοηθάει να αποβάλετε τη νευρικότητα και τους ενδοιασμούς που σας διακατέχουν, προκειμένου να αφεθείτε σε μια νέα ερωτική κατάσταση. Πιστέψτε στον εαυτό σας και η εξέλιξή σας θα σας εκπλήξει. Προσοχή στις επαγγελματικές κινήσεις που γίνονται κάτω απ’ το τραπέζι. Μην εμπιστεύεστε τόσο εύκολα τους άλλους.

Παρθένος Η συγκυρία σας συνδέει με πρωτόγνωρο τρόπο με τα παιδιά και τους νεαρότερους ανθρώπους της ζωής σας, σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την οικειότητα που αναπτύσσει ο Δίας και θα λάβετε περισσότερα ψυχολογικά και πρακτικά κέρδη απ’ ό, τι φαντάζεστε. Δώστε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα παρακάμψετε μια απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ζυγός Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει μια μεγάλη αλλαγή. Δεν είστε μηχανές για να αφομοιώνετε κατευθείαν κάθε εξέλιξη, Ζυγοί. Οι Παρθένοι έρχονται για να μείνουν στη ζωή σας και καλά θα κάνετε να αφήσετε τις διαφορές σας στην άκρη, τώρα. Η γενναιοδωρία σας στο πλαίσιο της σχέσης επιτέλους ανταμείβεται πλουσιοπάροχα.

Σκορπιός Η απότομη αλλαγή των ισορροπιών σε μια σχέση που σημαίνει πολλά για σας, σας ρίχνει τη διάθεση κατακόρυφα. Μην προτρέχετε όμως, Σκορπιοί, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι να ειπωθεί η τελευταία κουβέντα και από τις δυο πλευρές. Ο Άρης καλλιεργεί εχθρικό κλίμα στο χώρο της δουλειάς- προσπαθήστε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Τοξότης Ζητήστε μια δεύτερη γνώμη προτού προβείτε σε αποφασιστικές κινήσεις στα ερωτικά σας. Ο θυμός σας ενδέχεται να έχει θολώσει την κρίση σας και η επιπολαιότητά σας μπορεί να καταστρέψει ό, τι χτίσατε με κόπο. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σήμερα προς κάθε πιθανή είδηση, Τοξότες. Ένα ενδιαφέρον γεγονός βρίσκεται προ των πυλών.

Αιγόκερως Διευθετήστε επειγόντως ένα εκκρεμές γραφειοκρατικό ζήτημα, Αιγόκεροι, γιατί η αναβλητικότητα που επιδείξατε το τελευταίο διάστημα θα αποβεί καταστροφική για το συμφέρον σας. Μην αναθέσετε σε κάποιον κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Τα ερωτικά σας ακολουθούν ανοδική πορεία από σήμερα- με τις διαφορές ανάμεσα σε σας και το/τη σύντροφο να αμβλύνονται.

Υδροχόος Go big or go home, Υδροχόοι. Ή θα δείξετε όλα σας τα χαρτιά ρισκάροντας τα πάντα ή θα αποδεχτείτε πρόωρα την ερωτική σας ήττα και θα κάτσετε στ’ αυγά σας. Δεν υπάρχει λόγος να λιβανίζετε μια κατάσταση, χωρίς να ‘χετε πρόθεση να την εξελίξετε. Στασιμότητα στα επαγγελματικά σας- αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ιχθύς Ο Ερμής σήμερα σας γυρίζει σε μια αισθηματική κατάσταση που είχατε ορκιστεί πως ξεπεράσατε. Απ’ ό, τι φαίνεται, έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε άμεσα. Γεφυρώστε το χάσμα με την οικογένεια- σήμερα θα χρειαστείτε τη βοήθειά της και δεν θα ξέρετε πώς να τη ζητήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα