Στουρνάρας: Ο Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά την τοποθέτησή του μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο που εισήχθηκε στην Ολομέλεια με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει.

Υπονομεύει την έξοδο της χώρας από την κρίση με απειλές και εκβιασμούς» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Στουρνάρας ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την υπόθεση της μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας: «Γιατί η πρόταση μομφής; Μήπως παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου;»

«Δεν έχω μάθει να κάνω πολιτική ούτε με απειλές ούτε με εκβιασμούς. Οι απειλές και η ποινικοποίηση της κοινοβουλευτικής ζωής δεν μας φοβίζει.» συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών κατηγορώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι κόπτεται δήθεν για το δημόσιο συμφέρον και ότι επενδύει στην καταστροφή.

«Ζούμε σε άλλους κόσμους. Είναι στον κόσμο του ψέματος και είμαστε στον κόσμο της αλήθειας. Μιλά για μονομερή διαγραφή του χρέους ως να μην γνωρίζει τι σημαίνει αυτό», υπογράμμισε ο Γ. Στουρνάρας και σημείωσε: «δεν έχω μάθει να κάνω πολιτική ούτε με απειλές ούτε με εκβιασμούς».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Στουρνάρας: Ο Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα