Στο βάθος…τίτλος για Φέτελ(ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει αντίπαλο ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς επικράτησε και στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης.

Με αυτή την νίκη ο Φέτελ έβαλε “πρόσω ολοταχώς” για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Το τέταρτο στη σειρά.

Ο Γερμανός πιλότος της Ρεντ Μπουλ πανηγύρισε την 3η σερί νίκη του στη Σιγκαπούρη και 8η στο φετινό “μαραθώνιο” της Φόρμουλα 1, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πιέστηκε μόνο στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, αλλά κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία του και αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία.

Ο Φερναντο Αλόνσο κατάφερε να πάρει

την δεύτερη θέση και να βρεθεί για τρίτη σερί αγώνα στο βάθρο (έκανε σούπερ εκκίνηση και κέρδισε τέσσερις θέσεις με το… καλημέρα), ενώ τρίτος ήρθε ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη Λότους, o οποίος ξεκίνησε από την 13η θέση, αλλά έκανε εκπληκτικό αγώνα και ανέβηκε στο πόντιουμ.

Μετά τη Σιγκαπούρη ο Φέτελ είδε τη διαφορά του από τον Αλόνσο στη βαθμολογία να μεγαλώνει και να φτάνει στους 60 βαθμούς, ενώ ο Χάμιλτον παρέμεινε στην 3η θέση. Επόμενος αγώνας είναι το Γκραν Πρι Κορέας το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Αναφορικά με τη ΜακΛάρεν, είδε τους Τζέινσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρεθ να τερματίζουν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, αλλά θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο πλασάρισμα, αν δεν τους ταλαιπωρούσαν τα ελαστικά στους τελευταίους γύρους.

Τέλος, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και το αυτοκίνητο ασφαλείας, το οποίο έκανε την είσοδό του για επτά γύρους, καθώς ο Ρικιάρντο με Τόρο Ρόσο είχε έξοδο στην στροφή 18 και προκλήθηκαν ορισμένα προβλήματα στην πίστα.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα