Στο Μαξίμου η Black Rock (αποκλειστικές ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώνονται οι προσπάθειες της κυβέρνησης Σαμαρά για προσέλκυση ξένων επενδύσεων

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ήδη ο διευθύνων σύμβουλος και μεγαλομέτοχος της BlackRock, Λάρι Φινκ για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Να σημειώσουμε πως η επίσκεψη του κ. Φινκ στην Ελλάδα, πραγματοποιείται σε μια ιστορική συγκυρία για τη χώρα, καθώς οι πρώτες

ενδείξεις για πρωτογενές πλεόνασμα είναι γεγονός, την ίδια στιγμή που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού τη διετία 2014-15.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι προσπάθειες της κυβέρνησης Σαμαρά για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και όλα δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται να αποδώσουν καρπούς.

Ο Λάρι Φινκ, αργότερα, αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο, ο κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος είχε συναντήσει, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, τον διευθύνοντα σύμβουλο και μεγαλομέτοχο της BlackRock. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής της ΤτΕ, στο περιθώριο της συνόδου, προσκάλεσε στην Ελλάδα τον κ. Φινκ, ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Οι οικονομικοί αναλυτές, εκτιμούν πως όσα θα αναφέρει ο 60χρονος κροίσος για τη χώρα μας και την πορεία της ελληνικής οικονομίας θα είναι κομβικής σημασίας και θα σημαίνουν πολλά για την Ελλάδα και την έξοδο από την κρίση.

The post Στο Μαξίμου η Black Rock (αποκλειστικές ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα