Στις έξι το απόγευμα στο εισαγγελέα Πειραιά ο δράστης

Στον εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί στις 18:00 σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα ο δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Ο 45χρονος δράστης Γιώργος Ρουμπακιάς, κάτοικος Νίκαιας και πατέρας δύο παιδιών, εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του. Προσφάτως εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Σύμφωνα

με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος δήλωσε πως επισκεπτόταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε έως δέκα φορές τον μήνα, τονίζοντας παράλληλα πως δεν ήταν μέλος της. Παράλληλα, περιέγραψε πως «με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ…».

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα έχει εξελιχθεί η εν ψυχρό δολοφονία του 34χρονου έξω από καφετέρια στο Κερατσίνι επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ομολόγησε ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στο Κερατσίνι – Ομόφωνη καταδίκη του πολιτικού κόσμου

Αν και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης, αρνείται κάθε συμμετοχή μελών του κόμματός στο συμβάν, μαρτυρίες κατοίκων, ο δήμαρχος του Κερατσινίου , συνδικαλιστικοί φορείς και κόμματα της Αριστεράς μιλούν για συμμορία 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής.

H ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων, στη Δηλιγιάννη και στον Άλιμο. Οι έρευνες γίνονται με την παρουσία εισαγγελέα και ΜΑΤ. Πρόκειται επί της ουσίας για μήνυμα της κυβέρνησης μέσω του κ. Δένδια προς το νεοπαγές κόμμα ότι τα αστεία τέλειωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα