Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας κρίνεται η τύχη της ΑΕΚ

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κρίνεται σήμερα η τύχη της ΑΕΚ – αν θα μπορέσει να δικδικήσει στον τελευταίο αγώνα της περιόδου την παραμονή της στην Α’ εθνική κατηγορία, ή θα υποβιβασθεί στη Β’, ενδεχομένως και στην ημιεπαγγελματική. Η ΑΕΚ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα ενόπιων της πειθαρχικής επιτροπής της Super League,

καθώς απολογείται για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πανθρακικό στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Μολονότι είχε προηγηθεί πολύωρη διακοπή, από την εισβολή οπαδών οι οποίοι βιαιοπράγησαν εις βάρος ποδοσφαιριστών, η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που αποκαταστάθηκε η τάξη (με την αποχώρηση όλων των οπαδών από το γήπεδο) και συναινούσε ο Πανθρακικός, μπορούσαν να παιχτούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Δεν είναι αναφαίρετο και απολυταρχικό δικαίωμα κανενός διαιτητή να αποφασίζει για την τύχη ενός αγώνα με άξονα μόνο την αίσθηση ή τη διαίσθησή του», υποστήριξε χθες ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου. «Ο διαιτητής δεν έλαβε υπόψη του την άποψη του αστυνομικού διευθυντή ».

Οπαδοί της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μικροεπεισόδια. Χθες πέταξαν χιλιάδες φέιγ βολάν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και έξω από τις εγκαταστάσεις της NOVA. Σε ένα στρέφονταν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, με τη φράση: «Ιωαννίδη, βαρεθήκαμε να βοηθάς μόνο τον Αρη και τις ομάδες της περιφέρειάς σου».

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 13:00, ωστόσο, οι οπαδοί της Ενωσης έχουν από νωρίς μαζευτεί στα γραφεία της Λίγκας στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα