Στη Λέρο η Τσιλέρ, που διετέλεσε πρωθυπουργός την περίοδο κρίσης των Ιμίων (ΦΩΤΟ)

Στη Λέρο μετέβη μετά την Κάλυμνο, η Τανσού Τσιλέρ που διετέλεσε πρωθυπουργός της Τουρκίας την περίοδο της κρίσης των Ιμίων, συνεχίζοντας την περιοδεία της στα Δωδεκάνησα

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» μετά τις ομορφιές της Καλύμνου, ακόμα ένα ελληνικό νησί από το σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων φαίνεται πως έχει σαγηνέψει την πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, η οποία βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χώρα μας για διακοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr,

η κυρία Τσιλέρ συνεχίζει την… περιοδεία της στο νησί της Λέρου, όπου με την οικογένειά της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας εθεάθη να γευματίζει δίπλα στη θάλασσα, στην ταβέρνα «Ψαροπούλα», στην περιοχή Παντέλι, δοκιμάζοντας τα τοπικά εδέσματα του νησιού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η πολυτελής θαλαμηγός «Info», μετέφερε την κυρία Τσιλέρ, το σύζυγό της, το γιο τους και τη φίλη του, στην Κάλυμνο, όπου ξεκίνησαν τις… ελληνικές διακοπές τους παρέα με οικογενειακούς φίλους, οι οποίοι έφτασαν με δικό τους μέσο στο νησί.

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η Τανσού Τσιλέρ και η παρέα της είχαν βρεθεί και πάλι στην Κάλυμνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα