Στη δικαιοσύνη φοιτητές για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»

Αντίδραση στη Κρήτη, από τον σύλλογο των φοιτητών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, παραρτήματος Ιεράπετρας αλλά και του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing) για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ». Με απόφαση τους θα καταφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να καταγγείλουν το βάναυσο αυτό σχέδιο που θίγει όπως αναφέρουν την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε στις 6/3/2013 αίτηση σύμφωνα με την οποία ζητούν «με την αυστηρή διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 20 του Συντάγματος,

σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 4 του Ν.2690/1999 που κυρώνει τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, την Διοικητική τους Προστασία». Αυτά πραγματοποιηθήκαν με δικαστικό επιμελητή στον Υπουργό Παιδείας και με τον δικηγόρο Πέτρο Ι. Μηλιαράκη.

Εν όψει της παρουσίασης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» ο σύλλογος ζητεί από τον Αρμόδιο Υπουργό αλλά και από την Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων να πράξουν τα δέοντα με αποτέλεσμα να παραμείνουν ανέπαφα τα τμήματα τους αλλά και οι επαγγελματικές τους προοπτικές. Επιδιώκουν την υποστήριξη της Ελληνικής κοινωνίας καθώς και του ίδιου του κράτους αφού όπως ανέφεραν το τμήμα τους με τις γνώσεις που παρέχει συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα