Στα χωριά τους και στην πόλη για το Πάσχα οι Θεσσαλονικείς

Των Φρόσω Βαρβάρα και Έλενα Καραβασίλη

Το Πάσχα είναι η σημαντικότερη γιορτή της Ορθοδοξίας, όπως φαίνεται όμως η οικονομική κρίση επηρεάζει αυτή τη γιορτή, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα σφίξουν το ζωνάρι για να αποφύγουν τα πολλά έξοδα. Μάλιστα λόγω της οικονομικής κρίσης και της κακής ψυχολογίας του Έλληνα καταναλωτή, έχουν αλλάξει οι συνήθειες των Ελλήνων τουριστών για τις ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με έρευνα της «Κ», οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς θα περάσουν τις άγιες ημέρες στα χωριά τους, με τις οικογένειες τους προκειμένου να αποφύγουν τα περιττά, όπως επισημαίνουν, έξοδα.

Η Όλγα Χριστοφόρου είναι άνεργη, όπως λέει θα αναγκαστεί να μείνει στη Θεσσαλονίκη αφού τα χρήματα δεν φτάνουν για να πάει κάπου αλλού. « Τις ημέρες του Πάσχα θα τις περάσουμε με την οικογένεια μου στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τις πασχαλινές αγορές, όμως σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ πιο περιορισμένα. Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι αρκετά δύσκολη κι έτσι θα προσπαθήσουμε να κόψουμε από όπου μπορούμε», τονίζει.

Διαβάστε περισσότερα: karfitsa.gr

The post Στα χωριά τους και στην πόλη για το Πάσχα οι Θεσσαλονικείς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα