Πού θα κάνουν Πάσχα οι διάσημοι Έλληνες;

Επίσκεψη στα χωριά τους θα κάνουν οι περισσότεροι διάσημοι από την εγχώρια showbiz, ενώ κάποιοι άλλοι θα τσουγκρίσουν αυγά από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με την ESPRESSO, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας θα περάσουν μια ρομαντική Ανάσταση στις Σπέτσες, όπου θα φιλοξενηθούν σε φίλους τους. Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο άντρας της Θέμης

Σοφός βρίσκονται ήδη στο χωριό του ποινικολόγου στο Ξυλόκαστρο μαζί με την έντεκα μηνών κόρη τους Νάγια, ενώ ο συνεργάτης της στο «Happy Day» Νίκος Αναδιώτης είναι στο χωριό του στην Ιτέα μαζί με τη γυναίκα του Βασιλική και το μωρό τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα θα περάσουν οικογενειακές στιγμές στη Νάξο όπου βρίσκεται το πατρικό της συντρόφου του παρουσιαστή. Τις πρώτες του πασχαλινές διακοπές θα έχει εκεί ο πέντε μηνών γιο τους Αναστάσιος.

Στο μεταξύ, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον οβελία στην Καλαμάτα, όπου έχουν φτιάξει αμφότεροι τις εξοχικές κατοικίες τους. Ακόμη, η Βίκυ Καγιά περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά στην κοσμοπολίτικη Σύρο.

Στο κλεινόν άστυ θα παραμείνουν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, λόγω των υποχρεώσεων του τραγουδιστή στο ίδιο show αλλά και η Δέσποινα Βανδή που θα κάνει Ανάσταση μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους στα νότια προάστια, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στο πλατό του τάλεντ σόου να κάνει παρέα με τους υπόλοιπους coaches.

Πάσχα μαζί στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα κάνουν φέτος και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους. Τέλος, στο σπίτι της στην Κηφισιά θα υποδεχτεί ανήμερα της Λαμπρής τους καλούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά και θα τους φιλέψει με πασχαλινά εδέσματα που θα φτιάξει με τα χεράκια της.

The post Πού θα κάνουν Πάσχα οι διάσημοι Έλληνες; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα